Pressemeddelelse fra Meyers
Gløgg, æbleskiver og julerier på adventssøndage
Hver søndag i advent fra kl. 13 til 16.30 vil gårdspladsen på Fasangården summe af julestemning og dufte af varm, krydret gløgg og æbleskiver. Traditionen tro vil gårdspladsen være pyntet med et smukt stort juletræ, som er hentet ind fra Kirstineberg Gods på Falster. Allerede første søndag i advent lægger julemanden vejen forbi og laver julelege med børn og barnlige sjæle, inden Claus Meyer tænder juletræet. Adventsprogrammet byder også på eventyr for de små, når Thomas Skov og Emilie Gershøj Bruhn anden søndag i advent læser julehistorier om børnene i Sovgodtersgade fra deres nye julebog Snip Snap Snork.
Schola Cantorums Kvindekor akkompagnerer luciaoptoget den 11. december, og søndagen efter synger koret Harmonize julen ind med engleblide toner. Skulle man mangle en mandel- eller julegave, er gårdens juleboder den 18. december et godt sted at gå på udkig efter dekorationer fra A Table Story, småkagedej fra Christel Pixie eller specialøl fra FRB Bryghus. Fiskerikajens østersbar sælger samme dag skånsomt fangede østers og fisk.
Fasangårdens julefrokost med smørrebrød
Indenfor i de lune stuer serverer Fasangården i år smørrebrød og mere traditionelle retter til frokost fra onsdag til søndag. Frokosten byder på Fasabgårdens fortolkninger af julens velkendte smage: sild med karrysalat og dild, confiteret and med kartoffelkompot og sauce, lune tarteletter med cremede svampe og æbletærte med vaniljeis. Der serveres frokostsmørrebrød i november og hele december.
Hvis man ønsker at forlænge sin adventssøndagsudflugt til Fasangården, anbefaler vi at reservere bord i god tid. Se menuen og book bord på
Kontakt:
Pressekoordinator Brit Larsen tlf.: 22822842 email: brla@meyers.dk
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fasangarden-gar-julen-i-mode-med-et-stemningsfyldt-adventsprogram-og-en-helt-saerlig-julefrokostmenu?releaseId=13664208
** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **