PRM / PostNord fejrer dansk scenekunst med ny frimærkeudgivelse

  Pressemeddelelse fra PostNord Danmark

  Hos PostNord vil vi gerne hylde det signifikante jubilæum. Derfor udgiver vi i samarbejde med foreningen Dansk Teater 300 år et nyt frimærkeark, der illustrerer den mangfoldighed og de mange facetter, som scenekunsten rummer. På arket møder vi alt fra Jeppe på Bjerget og balletten Kameliadamen – til den mere moderne teaterkoncert Gasolin. Det er et helt bevidst valg, der skal portrættere teaterets historie gennem tiden.

  – I PostNord er vi stolte over at kunne bidrage til den nationale fortælling. Med vores design af frimærkearket, har vi indarbejdet teaterets dynamiske mangfoldighed. I mødet mellem nyt og gammelt, har vi bundet en lille visuel sløjfe af 300 års vigtig dansk kulturhistorie, siger Martin Pingel, der er designchef i PostNord.

  Med frimærkeudgivelsen vil PostNord vise, hvordan passion og dedikation til kunsten kan sætte aftryk og blive en del af den danske kulturskat. Det gælder forestillinger på de store nationale scener, såvel som de mindre regionale. Scenekunsten er vigtig og betydningsfuld for hele samfundet, hvilket afspejles og illustreres i arket, hvor både Folketeatret og Vendsyssel Teater repræsenteres.

  – Vi er både meget stolte og beærede over de frimærker, som PostNord nu udgiver. Vi er ovenud lykkelige for, at PostNord, som vi, føler at dansk teater fortjener en fest, siger Alette Scavenius, der er kunstnerisk leder i Dansk Teater 300 år.

  De fire nye frimærker sættes til salg fra d. 21. september og kan købes på postnord.dk. Miniarket med frimærkerne koster 48 kr.

  Kontakt:

  PostNords Presseafdeling tlf.: 70111220 email: presse@postnord.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/postnord-fejrer-dansk-scenekunst-med-ny-frimaerkeudgivelse?releaseId=13658503

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **