PRM / Volbeat tilføjer endnu en dansk koncert på deres “Servant Of The Road” verdens turné

  Pressemeddelelse fra Live Nation Denmark ApS

  VOLBEAT
  ‘SERVANT OF THE ROAD WORLD TOUR 2022’
  JYSKE BANK BOXEN
  18. OKTOBER 2022

  Bandet spiller en imponerede række af arena koncerter, der der tager bandet til 33 arenaer i Europa. Bandet spiller bl.a. Barclays Arena i Hamborg, Le Zenith i Paris og turnéen afsluttes i legendariske Wembley Arena.
  Volbeat slår atter rekorder i samlet antal billetter på én europæisk turné, den største turné i bandets historie og den største arena turné nogensinde for et dansk rockband!

  “Vi er meget glade for at kunne tilføje endnu en dansk koncert til vores “Servant Of The Road” turné. Det har været lidt af et puslespil at få det hele til at falde på plads. Det er næsten tre år siden vi spillede i Herning og generelt i DK, så den skal altså haven over nakken til oktober!” Udtaler frontmand Michael Poulsen.

  Volbeat’s sjette album “Seal The Deal & Let’s Boogie” rundede de 120.000 solgte albummer i juli måned og er til dato bandets mest populære her til lands med intet mindre end seks platinplader i ryggen.

  Volbeat er: Michael Poulsen (guitar/vocal), Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (guitar) og Kaspar Boye Larsen (bas)

  Billetpriser: PL1 645,- / Pit 595,- / PLU (stå) 595,- / PL2 545,- / PL3 425,- / PL4 355 kr. + gebyr
  Billetsalget starter fredag 19. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
  Live Nation presale starter torsdag 18. august kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

  Kontakt:

  PR & Promotion Manager Heidi Degn email: heidi@livenation.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/volbeat-tilfojer-endnu-en-dansk-koncert-pa-deres-servant-of-the-road-verdens-turne?releaseId=13656641

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **