PRM / Verdens Bedste Skovtur vender tilbage til sommerlandet med stemningsspækket program

  Pressemeddelelse fra Meyers

  Anført af foodtrucken Lille-Meyer og et par træfyrede pizzaovne kan gæsterne stille sulten med friskbagt morgenbrød, frokostsandwiches, antipasti, surdejspizzaer, is og kager. Skovbaren byder desuden på et udvalg af økologisk æblemost, kombucha, øl, cocktails og selvfølgelig også vin og bobler. Traditionen tro vil der være pizzabanko, skovbundsyoga, morgenløb, talks, gæstekokke, kamelridning, lokalradio og kåring af Mis Udsholt og som noget nyt folkeuniversitet i skovbrynet, Mads og A-holdet samt gårdudsalg fra lokale producenter.

  Live radio og solnedgangskoncert
  Hver dag under hele skovturen kan man tune ind på FM-båndets kanal 99,0 og høre “Radio Udsholt – Værtens bedste radio”, når radiovært Thomas Vibe – kendt fra programmet Vidundergrunden på P3 – sender liveradioen fra pladsen. Søndag aften den 10. juli synger danske Pil solen ned ved en akustisk koncert i skovbunden.

  Eventprogrammet udvikler sig time for time, men allerede nu er de to uger tæt pakket med fysiske udfoldelser, musikalske oplevelser, lærerige workshops og tankevækkende talks. Slip kroppen løs til morgen- eller aftenløb, funktionel træning, yoga eller meditation i skovens dybe stille ro. På og i vandet vil der være SUP-ture med instruktør, kajakture og tangsafari, hvor man kan lære at høste tang.

  Snurrer, surdej og slibning af sløve sommerhusknive
  Både store og små kan få hænderne i dejen, når de yngste inviteres med i kanelsnurreværkstedet, mens de voksne kan blive kloge på surdej og ælteteknik til bageworkshop. Og skulle man stå med en sløv sommerhuskniv, kan man komme til knivslibningsworkshop med skærsliberen.dk og få slebet sine knive.


  Mads og A-holdet varmer op til det store fodboldopgør om Nordsjælland
  Søndag den 17. juli inviterer Nikolaj Koppel og Claus Meyer igen vennerne til fodbold i sommerlandet. Kampen er en gentagelse af de forrige års succesfulde fodbolddyst, hvor Kikhavn BK med Nikolaj Koppel som holdkaptajn spiller imod Rågeleje FF med Claus Meyer som holdkaptajn. Spillertrupperne bliver en broget skare af skuespillere, musikere, TV-værter, nuværende og tidligere sportsstjerner og andet sommerferierende godtfolk.

  Mads og A-holdet varmer op til kampen i en særudsendelse, hvor de løser dilemmaer fra sommerramte lyttere og deltagere på pladsen.

  Folkeuniversitet i skovbrynet
  Verdens Bedste Skovtur byder på en række talks, som bl.a. gudstjeneste under trækronerne ved lokal præst Tina Buchwald, hvor man har mulighed for at stille 20 guddommelige spørgsmål til præsten. Retsprofessor og crossdresser Ditlev Tamm indtager skoven med en samtale om køn og kultur. En anden aften vil madhistoriker Nina Bauer og gastronom Jan Krag Jacobsen gøre os kloge på fremtidens mad med perspektiver tilbage og frem i tiden. Er man nysgerrig på kødet og mennesker som kødspisende væsner, kan man høre Professor Minik Rossing tale om, hvor flæskestegen kommer fra. Skovturens sidste dag rundes af med en talk af Vincent Hendricks om vigtigheden af opmærksomhed i informationstidsalderen.

  Kontakt:

  Pressekoordinator Brit Larsen tlf.: 22822842 email: brla@meyers.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/verdens-bedste-skovtur-vender-tilbage-til-sommerlandet-med-stemningsspaekket-program?releaseId=13654779

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **