PRM / 3F konstituerer formand

  Pressemeddelelse fra 3F

  "Jeg er taknemmelig for den tillid, jeg har mødt i hovedbestyrelsen i dag, hvor jeg er blevet konstitueret som ny formand," siger Tina Christensen.

  "Vores medlemmer har brug for en handlekraftig ledelse, der kan fortsætte den stærke indsats og arbejdet for deres interesser. Den opgave påtager jeg mig både med stolthed og ydmyghed, i et fortsat tæt samarbejde med de øvrige kolleger i forbundets daglige ledelse og i vores hovedbestyrelse."

  Tina Christensen oplyser, at 3Fs hovedbestyrelse på sit ordinære hovedbestyrelsesmøde den 10. februar vil drøfte det videre forløb frem mod forbundets 6. ordinære kongres, den 24.-29. september i Aalborg Kongres og Kultur Center.

  ---------------------------

  Tina Christensen er 53 år og blev valgt som næstformand på 3Fs kongres i 2016 efter at have været næstformand og forhandlingssekretær i 3Fs industrigruppe.

  Hun kom til forbundshuset i 2009, efter godt ti år som afdelingsformand i hhv. KAD Slagelse (1998-2005) og 3F Slagelse (2005-2009).

  Tina Christensen arbejdede som omsorgshjælper, da hun startede sin faglige løbebane som tillidsrepræsentant på botilbud i Slagelse.

  Kontakt:

  Pressekontakt: 3F's pressechef Lasse Ravnø på tlf 8892 8892 / lasse.ravno@3F.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/3f-konstituerer-formand?releaseId=13641386

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **