PRM / Huawei afholder TrustInTech Summit 2021 under overskriften “Genopbyg, Genforen, Genstart”

  Pressemeddelelse fra Huawei

  [Shenzhen, Kina, 2. December, 2021] Under temaet "Globalt Samarbejde For Fælles Værdi", afholdt Huawei TrustInTech-konferencen live online torsdag.

  Således deltog flere keynote speakers fra nogle af verdens vigtigste organisationer så som NASA, Verdenshandelsorganisationen WTO, George H.W Bush Foundation for US-China Relations og det asiatiske økonomiske fællesskab ASEAN samt nobelprisvinder i økonomi William Nordhaus og Hou Jinlong, Senior Vice President for Huawei og President for Huawei Digital Power, i diskussionen af, hvordan mennesker over hele verden i fællesskab kan lave teknologiske løsninger på globale udfordringer.

  Her gav de deltagende deres bud på, hvordan verden løser globale problemer inden for økonomi, miljøbeskyttelse, innovation, velfærd og andre områder, som påråber sig opmærksomhed fra både det offentlige og den private sektor.

  Neil Bush, formand for George H.W Bush Foundation for US-China Relations, advarede mod at lade geopolitiske hensyn stå i vejen for teknologisk samarbejde og innovation:

  "Der er mange mennesker derude, der slutter op om en farlig nulsums-mentalitet, der trodser sund fornuft. Kinas succes slår ikke skår i vores [USA's] succes og omvendt," sagde han og tilføjede:

  "Særligt når USA og Kina samarbejder inden for teknologiområdet, kan vi skabe banebrydende teknologiske nybrud."

  "Vi er nødt til at håndtere af-globalisering for at undgå at gøre verden til et værre sted at leve, " sagde også tidligere generalsekretær i Verdenshandelsorganisationen WTO Pascal Lamy.

  Ifølge nobelprismodtager i økonomi William Nordhaus, bør regeringer over hele verden øge investering i lav-emmissionsteknologi og forskning i dette område. Her tilføjede også Senior Vice President for Huawei og President for Huawei Digital Power Hou Jinlong, at:

  "I løbet af de næste 30-40 år vil vi se et stort spring i udviklingen af intelligente lav-emissionsløsninger, som efterhånden vil finde fodfæste. At gøre teknologien intelligent kræver digital teknologi. Samtidig kræver et aftagende CO2-aftryk bedre energiteknologier. I takt med, at disse tendenser skrider frem, vil den globale energisektor ændres fra at være ressourceafhængig til at være teknologi-drevet."

  Her fremhævede han netop at dette er en af årsagerne til, at afdelingen Huawei Digital Power er blevet sat i verden. Målet er at bruge Huawei Digital Power til at integrere digital teknologi i vedvarende energiproduktion.

  "Ved konstant at søge nye teknologiske landvindinger inden for vedvarende energiproduktion, digitalisering af energi, elektrificering af transport, grøn telekommunikationsinfrastruktur og integreret, intelligent energi, arbejder vi med globale kunder og partnere på at bygge hjem, produktionsanlæg, byer m.m., der alle har lavere CO2-udledning. Det kommer over tid til at understøtte skiftet fra en lav-emissionsverden til en nul-emissionsverden, " sagde han.

  Pr. 30. september i år har Huawei Digital Power hjulpet kunder med at generere 442,5 mia. kWh grøn energi, og har sparet 13,6 mia. kWh strøm. Det svarer til at reducere CO2-udledninger med 210 mio. tons, eller at plante 290 mio. træer.

  Du kan gense TrustInTech Summit her: https://www.youtube.com/watch?v=TiY-hVufkd

  Kontakt:

  Xukun Ji email: xukun.ji@huawei.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/huawei-afholder-trustintech-summit-2021-under-overskriften-genopbyg-genforen-genstart?releaseId=13637847

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **