PRM / Vil du være mere om fremtidens fødevareudfordringer? Kom med til CiFOOD-konferencen

    Pressemeddelelse fra Aarhus Universitet Technical Sciences

    I starten af året trak CiFOOD mellem 300 og 400 deltagere fra hele verden til digital konference om fremtidens fødevarer – og i begyndelsen af det nye år står Center for Innovativ Fødevareforskning klar til at gentage succesen.

    Konferencen finder sted fra den 31. januar til den 2. februar. De første to dage foregår digitalt, mens der på konferencens sidste dag vil være mulighed for at besøge CiFOOD på Institut for Fødevarers nye faciliteter i Agro Food Park i Skejby og få en snak med forskerne.

    Igen i år er konferencen åben for alle interesserede og helt gratis – bortset fra den frivillige middag på konferencens sidste dag. Målet er, at tiltrække både forskere, studerende, virksomheder og andre fødevareentusiater – både fra Danmark og resten af verden.

    – De enorme samfundsmæssige udfordringer, som fødevareindustrien står over for, skal løses gennem tværfagligt samarbejde mellem forskere og industri – og det er idéen bag CiFOOD. Med konferencen vil vi præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier – med en målsætning om at få forskningen ud at leve, fortæller professor Milena Corredig, der er centerleder.

    Konferencen består af fire sessioner: omstilling til bæredygtige proteinkilder, mad- og emballagespild, dyrkning af fødevarer, klimaforandringer og livsstilssygdomme

    Hver session byder på keynote-præsentationer efterfulgt af en række korte flashpræsentationer. Dette suppleres med diskussioner og digitale poster-præsentationer.

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vil-du-vaere-mere-om-fremtidens-fodevareudfordringer-kom-med-til-cifood-konferencen?releaseId=13637272

    ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **