Pressemeddelelse fra BC Hospitality Group A/S
29. september er udnævnt til at være Danmarks Nationale Madspildsdag, og det går heldigvis ikke stille for sig. Fokus er på unge og madspild, og dagen markeres på mange måder ved flere arrangementer – også hos BC Hospitality Group, på Hotel Bella Sky, i samarbejde med Stop Spild Lokalt.
Det er ikke nyt for hverken BC Hospitality Group eller Stop Spild Lokalt at forene kræfterne, når det kommer til bekæmpelse af madspild: BC Hospitality Group har flere gange lagt hus til Stop Spild Lokalt uddelinger af overskudsmad ifb.med jul og påske.
Nu samler vi samarbejdshandsken op igen, denne gang er konceptet lidt anderledes, for anledningen er Danmarks Nationale Madspildsdag, med på unge og bekæmpelse af madspild som overordnet tema.
En måde at få målgruppens opmærksomhed kan være at vise hvordan man kan udnytte overskudsmad, i stedet for at nøjes med at tale om det. Stop Spild Lokalt har i dagens anledning allieret sig med kok Umut Sakarya som går i køkkenet sammen med kokkeelever, inviteret en klasse fra FGU Amager indenfor, og fødevareminister Rasmus Prehn deltager også, som en del af dagens program.
Mireille Jakobsen, CSR-direktør hos BC Hospitality Group siger: “Vi har arbejdet sammen med Stop Spild Lokalt ved flere lejligheder, og det er enormt positivt og bekræftende at se hvilken forskel de gør. Det er så også helt i tråd med vores egne bæredygtighedsprincipper, og bekæmpelse af madspild fylder rigtigt meget i vores virksomhed. Det er kun et ekstra plus at vi kan gå sammen om endnu en god aktivitet, og kan vi ovenikøbet få de unges opmærksomhed, er vi endnu et skridt i den rigtige retning”.
Rasmus Erichsen, stifter af Stop Spild Lokalt: “Samarbejde med BC Hospitality Group betyder meget for os, og det er ikke helt tilfældigt. Bæredygtighed er omdrejningspunktet for os begge, og så er logistikken også på plads. Danmarks Nationale Madspildsdag er næsten en slags juleaften for os, jeg glæder mig meget til eventet på Hotel Bella Sky på onsdag, og håbet er selvfølgelig at Umut og fødevareministeren kan være med til at inspirere”.
Til pressen:
Tilmelding skal ske inden onsdag til pressechef, BC Hospitality Group Karen Østerbye – e-mail , tlf. 81 88 48 43.
Hvor: Hotel Bella Sky – restaurant Basalt
Program:
- Kl. 9.00: Umut ankommer sammen med kokkeelever. Donationsvarer leveres og forberedelserne går i gang til dagens varme måltid.
- Kl. 11.15: Elever fra FGU Amager ankommer sammen med Rasmus Erichsen & Benjamin Erichsen fra Stop Spild Lokalt.
- Kl. 12.15 – Fødevareminister Rasmus Prehn ankommer, er i huset til kl. 12.45.
Kontakt:
Pressechef – BC Hospitality Group A/S, Karen Østerbye, kars@bchg.dk / 81884843
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-nationale-madspildsdag-29-september-bc-hospitality-group-og-stop-spild-lokalt-daekker-op-til-frokost?releaseId=13632075
** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **








