PRM / Nu åbnes der for nomineringer til Embla Food Awards 2021 – den nordiske madpris.

    Pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer

    Det nordiske køkken er kendt for sin rene smag og kompromisløse formidling. Det har gjort nordisk mad til et modeord langt ud over de nordiske landegrænser

    – Med Embla Food Awards ønsker vi at styrke den nordiske madidentitet og hylde folkene bag maden, siger Bjørn Gimming, formand for Den Norske Landboforening og vært for prisen i 2022.

    Til marts fejrer vi nordisk mad gennem en storslået prisuddeling i den norske hovedstad, Oslo. Det er nu muligt at nominere i alle syv kategorier. Du kan nominere dig selv, en kollega eller et gastronomisk forbillede.

    På emblafoodaward.com kan du nominere kandidater i følgende kategorier:

    · Nordisk fødevareproducent

    · Nordisk madiværksætter

    · Nordisk madhåndværker

    · Nordisk madkommunikatør

    · Nordisk mad til mange

    · Nordisk maddestination

    · Nordisk mad til børn og unge

    Der vil blive anvendt forskellige kriterier til at evaluere kandidaterne, eksempelvis bæredygtighed, originalitet, ærlighed og “nordisk”.

    Siden emblafoodaward.com er åben for nomineringer i hele oktober. En national jury udpeger kandidater fra deres eget land. Disse vil blive præsenteret i midten af december.

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-abnes-der-for-nomineringer-til-embla-food-awards-2021-den-nordiske-madpris?releaseId=13630976

    ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **