PRM / Tag på svampejagt med Niki Sjölund

    Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

    Kan man spise støvbolde, og kan man lave is med smag af gylden kantarel? Hvilken svamp smager næsten fuldstændig som kylling, når man tilbereder den? Og hvordan laver man en hummersuppe uden at bruge skaldyr? I denne bog giver kokken Niki SjoÌ?lund dig svar på disse spørgsmål, samtidig med at han opmuntrer dig til at gå ud i naturen og åbne øjnene for alle disse fantastiske råvarer, der vokser vildt i vores skove, på enge og i bakker.

    I Vilde svampe samler Niki 45 af sine favoritter og lærer dig, hvor du kan finde dem, hvordan de ser ud, hvilke kendetegn du skal se efter, og ikke mindst hvordan de smager. Du får ogsåÌ? at vide, hvilke forvekslingsmuligheder der er, og hvordan du bedst renser, opbevarer og tilbereder dem.

    Niki Sjölund er vokset op i det sydlige Lapland. En brændende interesse for naturens råvarer kombineret med arbejdet som kok på nogle af Sveriges Michelin-restauranter har gjort, at han i dag lever af at plukke vilde råvarer for at sælge dem til en række af Sveriges bedste restauranter. Med Vilde svampe håber han, at han både kan lokke uerfarne svampesamlere ud i skoven og hjælpe erfarne samlere med at øge deres viden.

    Bogen har klimakompenseret plastomslag, så den kan holde til at komme med ud i naturen på svampejagt.

    Vilde svampe

    – Naturens bedste spisesvampe

    Forfatter: Niki Sjölund

    Oversætter: Eva Mosegaard Amdisen

    Forlag: Turbine

    ISBN: 9788740673241

    Sidetal: 192

    Vejl. pris: 249,95 kr.

    Udgivelsesdato: Netop udkommet

    Kontakt:

    PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tag-pa-svampejagt-med-niki-sjolund?releaseId=13629233

    ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **