Pressemeddelelse fra Lidl Danmark
Madentusiastiske aarhusianere får under Aarhus Food Week en unik mulighed for at smage mad tilberedt af det danske kokkelandshold.
Det sker på Lidls pop-up-restaurant ‘Frisk – fra Lidl’ i Rådhusparken, hvor man for kun 111 kr. vil få serveret lækre retter skabt af friske, lokale råvarer, som er tilgængelige for alle madglade danskere i Lidls egne butikker.
Pop-up-restauranten har åben fra fredag aften d. 13. august tillørdag aften d. 14. august. Der vil være et begrænset antal spisende gæster per måltid.
Det danske kokkelandshold vil under Aarhus Food Week være anført af stjernekokken Christian Wellendorf, der i 2019 som kun 21-årig vandt guld ved det højtanerkendte uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or.
Retterne vil blive sammensat med en række vine, som også er at finde i Lidls butikker, og dermed er det altså råvarer, som enhver dansker selv har mulighed for at få fingrene i.
“Det er ikke hver dag, man får mulighed for at prøve Kokkelandsholdets mad, så vi glæder os utroligt meget til at give den her unikke gastronomiske mulighed til de besøgende på Aarhus Food Week. Og så er det sjovt, at de skal skabe en gourmetoplevelse med friske og lokale råvarer fra Lidls varesortiment, som alle har mulighed foratkøbe i deres lokale butik,” siger Rasmus Pape, indkøbsdirektør hos Lidl.
Overskuddet fra arrangementet doneres til Lykkeliga og eventuelt overskydende mad til Blå Kors.
MENU – FROKOST
Velkomst & Bobler:
– Cruditeer m. sauce verde
3 retters menu:
– Bagt vesterhavstorsk m. hjertesalat og blanquette sauce m. peberrod
– Stegt ribeye m. glaseret gulerod og kalvesauce
– Pocheret rabarber m. yoghurt mousse og sorbet
MENU – AFTEN
Velkomst & Bobler:
– Cruditeer m. sauce verde
– Malt knækbrød m. tatar
5 retters menu:
– Lakse tatar m. tomater og sort oliven
– Bagt vesterhavstorsk m. hjertesalat og blanquette sauce m. peberrod
– Pocheret æggeblomme m. porre og ost
– Stegt ribeye m. glaseret gulerod og kalvesauce
– Pocheret rabarber m. yoghurt mousse og sorbet
PROGRAM
Tidsplan fredag – aften – d. 13. august
17.30 åbner restauranten.
17.30 – 18.00: Plads til 15 gæster.
18.00 – 18.30: Plads til 20 gæster.
18.30 – 19.00: Plads til 15 gæster.
Tidsplan lørdag – frokost – d. 14. august
12.00 åbner restauranten.
12.00 – 12.30: Plads til 15 gæster.
12.30 – 13.00: Plads til 20 gæster.
13.00 – 13.15: Plads til 15 gæster.
Tidsplan lørdag – aften – d. 14. august
17.30 åbner restauranten.
17.30 – 18.00: Plads til 15 gæster.
18.00 – 18.30: Plads til 20 gæster.
18.30 – 19.00: Plads til 15 gæster.
Kontakt:
Thomas Sejersen tlf.: 76 35 00 10 email: presse@lidl.dk
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/med-friske-ravarer-fra-lidl-kokkelandsholdet-laver-pop-up-restaurant-under-aarhus-food-week?releaseId=13628585
** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **








