PRM / Den store guide til ethvert hjem er lige på trapperne

  Pressemeddelelse fra Biltema

  Rigtig mange danskere har fået mod på at reparere frem for at smide ud og erstatte med nyt. Et princip som altid har været en del af Biltemas DNA. Derfor udvikles der hele tiden produkter, som gør det nemmere at reparere selv, og med fokus på dette samt et par andre af tidens trends - udendørs oplevelser og hjemmehygge - sender Biltema sit nye efterårskatalog på gaden allerede den sidste uge i juli.

  Under coronapandemien er hjemmet blevet en vigtigere og endnu mere værdsat base for mange. Komforten i hjemmet er derfor også blevet mere betydningsfuld end nogensinde, og det understøtter Biltema, som i det nye katalog har udvidet produktsortimentet med blandt andet en lang række produkter, der er forbundet til hjemmets trådløse netværk.

  - Nogle af de spændende nye produkter er Smart Home-serien, der blandt andet byder på et stort udvalg af lyskilder, hvor man nemt kan styre belysningens nuancer og styrke ved hjælp af en app til mobilen. Man kan også programmere lyset til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt, siger Jacob Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

  Bæredygtige valg

  Der bliver tænkt bæredygtigt, når nye produkter bliver udtænkt, og læser man koncernens nyligt udsendte bæredygtighedsstrategi, er det tydeligt, at der er høje ambitioner.

  - Mange af de nye produkter i kataloget er lavet af miljøvenlige materialer. Der er for eksempel rengøringsredskaber med håndtag af bøg fra bæredygtigt skovbrug. For gør-det-selv-folket lancerer har vi også vores 10,5 volts MultiX-værktøjssæt, hvor alle værktøjer er kompatible med et enkelt opladeligt batteri, og som er et meget bæredygtigt valg, siger Jacob Møller.

  Biltemas nye katalog udsendes til mere end en million husstande i Danmark og kan også læses online.

  Kontakt:

  Jacob Møller
  Direktør, Biltema Danmark A/S
  (+45) 50 90 01 04
  jacob.moller@biltema.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/den-store-guide-til-ethvert-hjem-er-lige-pa-trapperne?releaseId=13626131

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **