PRM / Dansker vinder 7,7 millioner i Vikinglotto

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  I flere måneder er puljen i Vikinglotto blot steget og steget, og i aften var desværre ingen undtagelse. Derfor forbliver puljen altså på sit maksimale 158 millioner kroner. Men heldigvis kan man ikke kun blive millionær af førstepræmien, og det fandt to skandinaviske lotterispillere ud af på den rigtig fede måde. En nordmand og en dansker ramte nemlig seks rigtige tal, og danskeren kan dermed kalde sig sommerens første Vikinglotto millionær. Vinderen, der kommer fra Slagelse, havde satset på en 5-ugers kupon med 10 enkeltrækker til både onsdag og lørdag, så det bliver spændende at se, om aftenens gevinst bliver kuponens eneste, men uanset kan sjællænderen altså se frem til at få 7.706.889 skattefri kroner at forsøde sommeren med.

  - Det er fantastisk, at vi nu igen har en dansk millionvinder i Vikinglotto. Med sådan en gevinst kan man for alvor sætte smil på hverdagen, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

  Det er kun tredje gang i år, at en dansker løber afsted med en milliongevinst i det nordiske lotteri, til gengæld er det årets største. Årets øvrige to vindere i Vikinglotto bød sig i de to forgangne måneder - i april vandt en københavner lidt over tre millioner, mens en spiller fra Næstved vandt 1,5 million for præcis en måned siden.

  Når du spiller Vikinglotto, spiller du med hele nordens befolkning. Vikinglotto kan nemlig spilles i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen og Slovenien.

  Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men vi ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst.

  Ugens vindertal:

  9, 16, 29, 31, 33, 39

  Tillægstal:

  1

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansker-vinder-77-millioner-i-vikinglotto?releaseId=13624918

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **