PRM / Kombardo Expressen udvider med ny shuttlebus mellem København og Rønne

  Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

  Kombardo Expressens rute mellem København og Rønne er populær som aldrig før. Den stigende interesse for at holde ferie på Bornholm, betyder mange udsolgte busafgange. Derfor udvider Kombardo Expressen nu med et helt nyt shuttlebus-koncept, der skal gøre det muligt for endnu flere at komme til den populære ferieø.

  "Vi vil gerne imødekomme det stigende ønske for at rejse med bus til Bornholm. I dag er der ofte ikke plads på vogndækket til flere køretøjer, så hvis vi skal kunne indfri efterspørgslen på ture til Bornholm, skal vi have flyttet passagerer fra biler over i shuttlebusserne og på den måde skabe plads", siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

  Med det nye shuttle-koncept kommer der øget fleksibilitet og nye muligheder for at rejse mellem København og Rønne eller gøre stop i Ystad.

  "Vi starter ruten op nu, hvor Transportministeriet har varslet, at loftet over passagerer i fjernbusserne forsvinder den 26. juni. Ved at indsætte flere busser håber vi samtidig på at kunne frigive noget kapacitet på færgernes vogndæk", forklarer Jesper Skovgaard.

  De første shuttle-ture mellem København og Rønne skal efter planen sættes ind fra den 21. juni 2021 i en fast køreplan, hvor der kan sættes ekstra ture ind efter behov.

  Kontakt:

  PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kombardo-expressen-udvider-med-ny-shuttlebus-mellem-kobenhavn-og-ronne?releaseId=13623805

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **