PRM / Gefion Group styrker sit projektudviklingsteam

  Pressemeddelelse fra Gefion Group A/S

  Ny projektudviklingschef
  Gefion Group styrker sit projektudviklingsteam med Jeppe Erikstrup Møller. Jeppe er ansat pr. 1 juni som projektudviklingschef i Gefion Group. Han vil i sit arbejde have særlig fokus på udvikling af kommune- og lokalplaner. Han er uddannet byplanlægger fra Københavns Universitet og har kommunal erfaring som byplanlægger og -udvikler. Jeppe har senest arbejdet med ejendomsudvikling hos DSB Ejendomme, hvor han blandt andet var ansvarlig for DSB ejendommes indsats for at aktivere stationsbygninger i hele landet. Jeppe har 12 års kommunal erfaring som byplanlægger og - udvikler. Han har haft eget rådgivningsfirma med primært fokus på rådgivning om planforhold og udviklingspotentialer.

  Gefion Group har sat gang i mange udviklingsprojekter
  Gefion Group har de sidste måneder solgt og færdiggjort en del projekter, og derfor er der sat turbo på udviklingen af nye ejendomsprojekter. Med Jeppe Erikstrup Møller ombord bliver Gefion Groups projektudviklingsteam styrket med flere og nye kompetencer.

  "Vi glæder os til, at Jeppe bliver en del af Gefion. Han kommer med mange års erfaring indenfor udvikling af kommune- og lokalplaner. Med Jeppe i vores projektudviklingsteam har vi et stærkt team til vores nye udviklingsopgaver." siger Thomas Færch, adm. direktør, Gefion Group.

  Kontakt:

  Thomas Færch
  CEO
  twf@gefiongroup.com
  20201941

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gefion-group-styrker-sit-projektudviklingsteam?releaseId=13622532

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **