PRM / Mød SKAKO Vibration CEO og SKAKO Group CFO til DEEP DIVE på SKAKO Vibration

  Pressemeddelelse fra HC Andersen Capital

  SKAKO er et dansk børsnoteret selskab med hovedsæde i Faaborg, og afdelinger i en række europæiske lande samt USA og Marokko. Selskabet er opdelt i to forretningssegmenter - SKAKO Concrete og SKAKO Vibration med hver sin overordnede direktør og en fælles CFO.

  Vi afholder det andet af vores såkaldte deep dive events på SKAKO, hvor vi dykker ned i en division sammen med ledelsen - denne gang med fokus på SKAKO Vibration. "Det bliver særdeles spændende bl.a. at høre om SKAKO Vibration's aktiviteter indenfor genbrug, som må formodes at være et område i kraftig i de kommende år." udtaler Rasmus Køjborg fra HC Andersen Capital.

  Se med tirsdag d. 18. maj kl. 12.00-12.30 når selskabets franske CEO Lionel Girieud og Group CFO Morten Kofoed-Jensen præsenterer SKAKO Vibration, og svarer på spørgsmål.

  BEMÆRK DETTE EVENT FOREGÅR PÅ ENGELSK

  Tilmelding via link: https://hcandersencapital643.clickmeeting.com/skako-deep-dive-skako-vibration/register

  Disclaimer: HC Andersen Capital har en digitalIR aftale med SKAKO

  Kontakt:

  Mie Juel Halse tlf.: +4528746640 email: mie@hcandersencapital.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mod-skako-vibration-ceo-og-skako-group-cfo-til-deep-dive-pa-skako-vibration?releaseId=13622187

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **