PRM / Freetrailer leverer rekordregnskab i første regnskabshalvår

  Pressemeddelelse fra Freetrailer

  Kombinationen af gratis trailerudlejning til forbrugerne og reklamesøjler for virksomheder har siden 2004 været forretningsmodellen for trailerudlejningsvirksomheden Freetrailer. Og i det seneste halvårsregnskab har det aldrig været tydeligere, at det er en sund forretning i vækst. Med den største kvartalsmæssige stigning i udlejninger nogensinde på 37 procent og en firdobling af halvårsresultatet over sidste år, er virksomheden godt på vej ind i 2021.

  - Freetrailers succes skyldes en markedsføringsstrategi der er lykkedes, en massiv indsats på kundeserviceområdet det seneste halve år med fokus på at bringe kunden hurtigt videre og så kan vi ikke undgå det åbenlyse i, at en app-baseret selvbetjeningsløsning uden menneskelig kontakt har været den helt rigtige løsning for mange under corona, fortæller Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer og tilføjer:

  - Jeg er særligt stolt af, at selvom vores strategi har været at udvide trailerbestanden og vækste i både Danmark og på vores øvrige markeder, så formår vi samtidigt at skabe vores bedste positive resultater for halvåret.

  Freetrailer rådede ved årsskiftet over knap 1900 trailere i Norden og Tyskland og har ambitioner om at udvide med yderligere 300 trailere frem mod sommeren. Det skal blandt andet booste de øvrige nordiske samt det tyske marked.

  Ekspansion og rekordvækst i Norden

  Freetrailers største kvartalsvise stigning i antal udlejninger nogensinde skyldes i høj grad en succes i Norge og Sverige. Her er antallet af udlejninger i andet kvartal for de to markeder steget med henholdsvis 40 og 67 procent, hvilket sammenlagt er 20.000 flere trailerudlejninger end samme periode sidste år. Og den udvikling kan mærkes.

  - Vi står lige foran en fantastisk periode; det går rigtig godt i vores skandinaviske markeder, og vi er netop blevet etableret på det tyske marked, som godt nok midlertidigt er bremset af corona, siger Philip Filipsen og uddyber:

  - Vi har efterhånden fået de faste omkostninger på plads, så en stigning i udlejninger afspejler sig direkte på bundlinjen, og med aftaler hos blandt andre Mekonomen i Sverige og Coop i Norge er vi godt rustet til at udvide vores lokationer og kapacitet yderligere.

  For anden kvartal har Freetrailer på tværs af markederne haft 130.169 trailerudlejninger, hvilket er 35.000 flere end samme periode sidste år. Over halvdelen af den tilvækst kommer fra den massive udvikling i Sverige og Norge.

  Corona har brudt med sæsonudsving

  Typisk har den mørke vinter været lavsæson for trailerudlejningen, men de mange hjemsendelser har givet danskerne ekstra timer i dagslys, og det kan aflæses direkte på antallet af udlejninger. Anden kvartal har derfor budt på Freetrailers næststørste antal udlejninger i et enkelt kvartal nogensinde kun overgået af 1. kvartal 2021. Virksomhedens direktør fastholder derfor en forsigtig optimisme.

  - Det har været tydeligt, at de fleste mennesker fortsat har et transportbehov, og måske netop den ekstra tid i dagslys gennem coronatiden har betydet, at man fik effektueret på nogle trailerprojekter. Vi glæder os over den vækst vi har set i vores forretning de seneste år, og vi arbejdere videre på at udnytte det momentum dette giver os og fortsætter vores plan for at tilføje flere trailere, lokationer og alternative løsninger som eldrevne cykelanhængere eller budcykler til porteføljen, siger Philip Filipsen.

  Kontakt:

  Sara Lyngsøe
  Chief Marketing Officer, Freetrailer
  (+45) 61 10 15 57
  sl@freetrailer.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/freetrailer-leverer-rekordregnskab-i-forste-regnskabshalvar?releaseId=13620755

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **