PRM / Sampension ansætter ny kommunikationsdirektør

  Pressemeddelelse fra Sampension

  Michael Carlsen starter 1. maj 2021 som ny kommunikationsdirektør i Sampension.

  "Michael Carlsen er en erfaren profil, som skal være med til at styrke Sampensions kommunikation med omverdenen. Jeg glæder mig meget til at byde ham velkommen på posten," siger Hasse Jørgensen, adm. direktør i Sampension.

  Michael Carlsen har i de seneste fem år stået i spidsen for kommunikationen i Tryghedsgruppen og Trygfonden. Inden da var han presse- og kommunikationschef i Pensiondanmark i perioden 2010 - 2015, ligesom han i en årrække har arbejdet i Dansk Industri, bl.a. som mediechef.

  "Pension er et felt, stort set alle danskere har berøring med, og som samfundsmæssigt har stadig større betydning for Danmark. Derfor glæder jeg mig til at videreudvikle kommunikationen i et af Danmarks største pensionsselskaber," siger Michael Carlsen.

  Han afløser Søren P. Espersen, der har valgt at søge nye udfordringer uden for Sampension.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sampension-ansaetter-ny-kommunikationsdirektor?releaseId=13620241

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **