PRM / Store forventninger hos Unity Studios til 2021 efter godt 2020

  Pressemeddelelse fra Unity Studios

  Unity Studios er kommet stærkt ind 2021 med afsæt i et 2020, der både bød på vækst i antallet af medarbejdere, nationale og internationale kunder samt nye investeringer. Desuden fik den Århus-baserede virksomhed i 2020 et tocifret millionløb i deres første investeringsrunde fra Vækstfonden og venturefonden North-East Venture. Endvidere har flere eksisterende kunder udvidet antallet af licenser til deres services. Det betyder at Unity Studios forventer en stigning i den månedlige omsætning på næsten 500% fra januar 2021 til december 2021. Derudover forventer Unity Studios at ekspandere til nye markeder, bl.a. til det svenske og norske, men også til større europæiske markeder såsom det britiske og tyske.

  Unity Studios har store forventninger til 2021 og deres SynergyXR-platform, da de oplever, at den nuværende pandemi har sat skub i digitaliseringen hos en lang række virksomheder på tværs af brancher. Det skyldes, at betingelserne for fysiske møder har ændret sig, hvorfor de ser et kæmpe potentiale for SynergyXR.

  "Vi er kommet ind i 2021 med medvind i ryggen. På trods af den globale pandemi ansatte vi flere medarbejdere i 2020, da vi oplevede kundetilgang og efterspørgsel på SynergyXR. Den tendens ses fortsat i det nye år, hvorfor vi lige nu søger flere medarbejdere. Derfor har vi store ambitioner for 2021, og især for SynergyXR. Vi oplever, at markedet ser SynergyXR som en forretningskritisk platform, der understøtter den digitalisering, som mange virksomheder lige nu ønsker for deres egen forretning. Platformen skaber interaktion og samarbejde på tværs af landegrænser, teknologiske platforme og forretningsenheder," udtaler adm. direktør hos Unity Studios, Mads Troelsgaard.

  SynergyXR er en platform, hvor virksomheder i en virtuel og interaktiv 3D-verden kan interagere og kommunikere med hinanden. Platformen kan tilgås via mobil, tablet, VR-briller eller MR-briller og som virksomhed skaber man selv indholdet til det, man holder møde om. Eksempelvis en maskine. Det er ikke kun Unity Studios selv, der ser et stort potentiale i SynergyXR. Det gør flere af deres eksisterende og nye kunder også.

  Kunderne ser et kæmpe potentiale i SynergyXR

  Kunderne hos Unity Studios breder sig udover store dele af verdenen, men er især koncentreret omkring Vesteuropa og Mellemøsten. Unity Studios har en række danske kunder, der alle arbejder i et internationalt miljø. En af dem er SANOVO TECHNOLOGY GROUP.

  SANOVO TECHNOLOGY GROUP, der producerer maskiner og automatisering til fødevare- og farmaceutiske industrien, er netop begyndt at anvende Unity Studios' platform SynergyXR. De ser et kæmpe potentiale i SynergyXR, da platformen bl.a. bidrager til at reducere nedetider på deres kunders og samarbejdspartneres fabrikker rundt om i verden. Hvor det førhen ville tage to-tre dage at få en af SANOVO TECHNOLOGY GROUPs egne teknikkere fra Danmark frem til en fabrik, der er nede, i eksempelvis USA, kan det hele nu klares via SynergyXR-plaformen. Derfor forventes det også, at der kommer en reducering i rejseomkostninger.

  "Ved at tilgå SynergyXR-platformen kan vi på meget kort tid få gang i f.eks. en ægfabrik i USA, der er nede. Via platformen kan vi hurtigt og enkelt komme i kontakt med medarbejderne på fabrikken og hjælpe dem. Qua at SynergyXR reducerer nedetiderne reducerer den også en række andre omkostninger. Hvis en ægfabrik i USA er nede i en hel dag, vil der gå flere millioner æg tabt om dagen. SynergyXR er med andre ord en essentiel forretningskritisk platform for os," siger Olaf B. Poulsen, Vice President Service & Quality hos SANOVO TECHNOLOGY GROUP.

  Kontakt:

  Unity Studios' PR-bureau Mindshare
  Andreas Skafte Hedensten
  andreas.hedensten@mindshareworld.com
  M: +45 28 92 64 94

  Unity Studios
  Corey Morris, CMO
  co@unity-studios.com
  M: +45 29 65 02 82

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/store-forventninger-hos-unity-studios-til-2021-efter-godt-2020?releaseId=13617171

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **