PRM / Jysk kæmpefærge skal redde sommeren på Bornholm

  Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

  Kombinationen af rekordsommeren i 2019 og danskernes lyst til at holde ferie i Danmark i år har sat gang i eksplosiv dansk interesse for sommerferie på Bornholm. Bornholm er simpelthen så populær, at Bornholmslinjen snart må melde udsolgt på de mest eftertragtede afgange til øen. Derfor bytter Bornholmslinjen og Molslinjen nu færger. Hurtigfærgen Max sendes til Aarhus og Kattegat, mens den noget større Express 2 sendes til Bornholm og Rønne.

  "Vi har allerede sat 200 ekstra afgange ind mellem Ystad og Rønne hen over sommeren og sensommeren. Men på grund af corona-krisen har vi nedsat passagerkapaciteten på færgerne, og det betyder, at billet-hylderne tømmes meget hurtigt nu", forklarer Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

  Ved at bytte rundt på Max og Express 2 kommer der væsentlig mere kapacitet til Bornholm på både vogndæk og i passagerområderne. Express 2 kan medtage op til 396 biler mod en bilkapacitet på Max på op til 218 biler.

  "Grænselukningen mod Tyskland har indtil videre fjernet tyske turisters mulighed for at komme til Bornholm. Lige nu gør de danske turister deres bedste for at udfylde hullet efter dem, og derfor må vi sætte mere kapacitet ind mellem Ystad og Rønne", siger Carsten Jensen.

  Express 2 sættes ind på alle de afgange i sejlplanen, som ellers skulle sejles af Max. Det betyder, at Express 2 denne sommer sejler sin første tur mellem Rønne og Ystad den 17. juni. Desværre har Express 2 ikke taxfree salgsmuligheder. Express 2 returnerer til Kattegat den 18. august 2020.


  Kontakt:

  PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jysk-kaempefaerge-skal-redde-sommeren-pa-bornholm?releaseId=13594189

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **