PRM / SÅDAN UNDGÅR DU, AT DINE GÆSTER BLIVER SYGE AF JULEMADEN

    Pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen

    Hvert år bliver mange forbrugere syge af julemaden, fordi hygiejnen i køkkenet ikke har været i orden. Fødevarestyrelsen har her en tjekliste med seks gode juleråd til dig, så du undgår de klassiske fejl i køkkenet:

    1. Rengør og ryd ud i køleskabet

    2. Tjek, at temperaturen i køleskabet er maks. fem grader

    3. Vask hænder, inden og undervejs i madlavningen

    4. Brug ét skærebræt til salat og ét til råt kød

    5. Servér retterne rygende varme

    6. Sæt rester hurtigt på køl

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sadan-undgar-du-at-dine-gaester-bliver-syge-af-julemaden?releaseId=13585252