PRM / God klimajul til alle – nu er det tid til at blive konkrete

  Pressemeddelelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

  En ny klimalov, der både forpligter den nuværende regering og de kommende til at fastholde ambitiøse klimamål, blev her til aften præsenteret.

  Det mødes med stor tilfredshed hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

  "Det er vigtigt, at der skabes sikkerhed for, at man både på kort og langt sigt arbejder for at løfte Danmark op i den klimapolitiske superliga. En ambitiøs klimaindsats skal ikke være bundet op på partifarver men på et ærligt engagement i at sikre den grønne omstilling," siger Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

  Han understreger dog samtidig, at det ikke er nok bare at opstille store mål og ambitioner.

  "Det er den letteste del, der er overstået. Det svære bliver at gennemføre de initiativer, der skal til for at nå målene, finde de nødvendige ressourcer og være klar til i praksis at prioritere denne indsats," siger Simon O. Rasmussen og uddyber:

  "Derfor vil vi opfordre til, at man hurtigt kommer videre og begynder at snakke konkrete virkemidler, som kan omsætte de grønne ambitioner til handling. Det er vigtigt, at alle aktører bidrager til processen, ikke mindst erhvervslivet, som der bl.a. er lagt op til med de nye klimapartnerskaber. Erhvervslivet sidder med nøglen til løsningen på mange af klimaudfordringerne - og ikke mindst i forhold til energieffektivisering af bygningsmassen og elektrificering, er der store potentialer at hente," siger Simon O. Rasmussen.

  Kontakt:

  Yderligere oplysninger:
  Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne - mobil: 6069 8891

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/god-klimajul-til-alle-nu-er-det-tid-til-at-blive-konkrete?releaseId=13584645