PRM / BOOKING.COM GIVER DANSKE FANS CHANCEN FOR AT OVERNATTE PÅ WEMBLEY STADIUM TIL UEFA EURO 2020 (TM)-FINALEN!

  Pressemeddelelse fra Booking.com

  • Vinderen vil se UEFA EURO 2020™-finalen sammen med David Villa, som er Booking.com-ambassadør og vinder af UEFA EURO 2008™ og Golden Boot.
  • Fans fra Danmark der booker og gennemfører et ophold via Booking.com inden d. 31. marts 2020, kan deltage i konkurrencen om at vinde den ultimative fodboldoplevelse med overnatning
  • En europæisk spørgeundersøgelse blandt 7.500 fodboldfans viser at 72% synes det er vigtigt at bo så tæt på stadion som muligt når de skal booke et overnatningssted
  • 1 ud af 3 (35%) af de europæiske fans mener deres hold kan gå hele vejen i den kommende turnering
  • 24% af de 18-34-årige europæiske fodboldfans indrømmer at de ville aflyse deres bryllupsrejse for at kunne se deres hold vinde en større international turnering på stadion

  KØBENHAVN, 20. november 2019 – Booking.com, den officielle Accommodation and Attractions Booking Partner for UEFA EURO 2020™, har i dag annonceret at danske fodboldfans har chancen for at vinde den ultimative fodboldoplevelse med overnatning ved UEFA EURO 2020™-finalen på i London.

  Annonceringen kommer samtidig med at Booking.com afslører resultaterne af en europæisk spørgeundersøgelse blandt 7.500 fodboldfans, hvor 72% siger at det er vigtigt at overnatte så tæt på stadion som muligt når de planlægger deres fodboldrelaterede rejser.

  Én heldig vinder får sammen med en ledsager muligheden for at overnatte i Booking.coms stadionsuite, der har udsigt over den hæderkronede grønsvær på Wembley, og kan bruge spillernes omklædningsrum til at friske sig lidt op inden morgenmaden bliver serveret ved fodboldbanen om morgenen. Vinderne bliver også ledsaget af David Villa, som er Booking.com-ambassadør og vinder af UEFA EURO 2008™ samt Golden Boot, som vil være deres vært under finalen.

  Den spanske fodboldlegende var tidligere denne uge i London, hvor han afslørede designet i stadionsuiten og talte om hans bidrag til suiten samt den rolle han vil spille i oplevelsen for vinderen og dennes ledsager.

  David Villa opfordrer fans til at deltage i Booking.coms konkurrence om stadionsuite-oplevelsen og delte hvordan det føles at være i finalen i en stor international turnering: “Jeg har fantastiske minder fra 2008, og det var en uforglemmelig oplevelse at vinde turneringen og Golden Boot-prisen. Fansene var med os hele tiden, og jeg vil altid huske den følelse jeg havde da vi løftede trofæet.

  Baseret på den kvalitet der er blevet vist i kvalifikationskampene, tror jeg der er flere hold der kan gå hen og vinde denne gang. Det er et nærmest umuligt gæt. Men jeg er selvfølgelig optimistisk omkring Spaniens chancer! Vi har en god blanding af unge og erfarne spillere, og det er ikke nogen overraskelse at 59% af vores tilhængere tror på at vi løber med trofæet i den kommende turnering.

  Set fra et fan-perspektiv får vi muligheden for at se kampene blive spillet på mange forskellige stadioner og opleve nogle af de bedste fodboldbyer i Europa. Wembley er en af de mest ikoniske arenaer i verden indenfor fodbold – både for spillere og fans – så chancen for at kunne overnatte i stadionsuiten på finaleaftenen og opleve den elektriske atmosfære er en helt enestående mulighed! Jeg glæder mig til at møde de heldige vindere den 12. juli næste år.”

  Fans fra Danmark skal booke og gennemføre et ophold via Booking.com inden 31. marts 2020 for at kunne deltage i konkurrencen om at vinde denne enestående oplevelse i Stadionsuiten. Udover førstepræmien har man også chancen for at vinde en overnatning i Booking.coms stadionsuite til semifinalen i UEFA EURO 2020™ 8. juli 2020, præmiepakker og billetter til kampe i gruppespillet.

  Undersøgelsen viser en utrolig optimisme op til UEFA EURO 2020™-lodtrækningen
  Booking.coms undersøgelse blandt fodboldfans, som omfatter 11 europæiske lande (Belgien, Kroatien, Danmark, England, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Rusland, Spanien og Sverige), afdækker fansenes rejsepræferencer men afslører også fansenes store forventninger og optimisme nu hvor spændingen øges forud for lodtrækningen til UEFA EURO 2020™-slutrunden.

  Resultaterne viser en overraskende stor optimisme på hele kontinentet da mere end en tredjedel (35%) af de europæiske fans tror på at deres hold kan gå hele vejen og løfte trofæet til den kommende slutrunde.

  Hvilken europæisk nation har de mest optimistiske fans?
  Kroatien kan bryste sig af at have de mest optimistiske fodboldfans af de europæiske lande undersøgelsen blev foretaget i, forud fra lodtrækningen. Her føler mere end to tredjedele (67%) sig håbefulde forud for lodtrækninger ved store slutrunder, og hele 45% føler sig overbeviste om at de vil vinde en større turnering i de kommende år.

  Derudover afspejles Frankrigs favoritstatus før turneringen også i forventningerne fra deres fans da over halvdelen (51%) er optimistiske forud for lodtrækningen, og en tredjedel (33%) tror på at Les Bleus kan nå endnu længere og vinde trofæet til sidst. Størstedelen af det nuværende franske team var også med da de vandt sølv ved UEFA EURO 2016™, og derudover har de tilføjet flere nye dynamiske spillere, så eksperter er enige om at de bliver svære at slå på dette tidspunkt.

  Europæiske fodboldfans forbereder sig på at rejse til næste sommer
  Kampene bliver spillet i 12 forskellige lande næste sommer, og over halvdelen (56%) af de adspurgte fans siger at de planlægger at rejse både internationalt og i deres eget land for at se deres hold spille.

  De er faktisk så opsatte på at rejse for at se deres hold spille i en stor slutrunde at næsten en fjerdedel (24%) af de 18-34-årige europæiske fodboldfans indrømmer at de ville aflyse deres bryllupsrejse for at kunne se deres hold vinde en stor international turnering på stadion. 26% siger at de med glæde ville bruge flere penge på at deltage i en sportsbegivenhed end på deres bryllupsrejse.

  Samtidig siger hele 27% af europæiske fodboldfans endda at de ville være villige til at miste deres job hvis det betød at de kunne være til stede på stadion for at se deres hold spille i en historisk finale.

  Arjan Dijk, Senior Vice President og Chief Marketing Officer hos Booking.com kommenterer: “Vi er spændte på at UEFA EURO 2020™-slutrunden skal finde sted på tværs af Europa. 2020 vil helt sikkert blive et vigtigt år for sporten, og vi forstår vigtigheden af at hjælpe fansene med at komme hen og se deres yndlingshold spille på den største scene for europæisk fodbold. Vi har en mission om at gøre det nemmere for alle at opleve verden, og eftersom en fjerdedel af de europæiske fodboldfans i alderen 18 til 34 år siger at de kun rejser for at se deres hold spille, er vi meget glade for at samarbejde med UEFA og for at gøre vores del for at sikre at fansene har den bedste oplevelse mens de rejser for at se denne episke turnering. Dette omfatter skabelsen af Booking.coms stadionsuite på Wembley Stadium til UEFA EURO 2020™-finalen, som virkelig er en fodboldoplevelse der overgår alle andre.”

  Oversigt over konkurrencen:

  • Åben for personer der er mindst 18 år, bor i Danmark, Frankrig, Tyskland eller Storbritannien (England, Wales og Skotland) og bruger Booking.coms platform – www.booking.com.
  • Kunderne skal foretage en booking på Booking.coms platform fra 23. oktober 2019 til og med 31. marts 2020 og gennemføre deres ophold indenfor samme periode.
  • For at deltage i konkurrencen skal kunderne afkrydse det relaterede felt under bookingprocessen. Ved at afkrydse det ovenfornævnte felt anerkender kunden at han/hun deltager i konkurrencen, har læst og forstået erklæring om databeskyttelse for book og vind-konkurrencer og accepterer vilkårene og betingelserne. På dette tidspunkt vil bookingen være en “kvalificerende booking”
  • Alle deltagere får tilsendt en e-mailbekræftelse for deres booking og en bekræftelse af at de deltager i konkurrencen.
  • Vinderne og kampene de kommer til at overvære, vil blive afgjort ved online lodtrækning alt efter hvilken præmie de har vundet. For hver vinder bliver der udtrukket 10 backups.

  Præmier:

  • 1 x førstepræmie: Stadionsuite-oplevelse for to personer på finaleaftenen ved UEFA EURO 2020 den 12. juli 2020
  • 1 x andenpræmie: Stadionsuite-oplevelse for to personer på aftenen for den 2. semifinale ved UEFA EURO 2020 den 8. juli 2020
  • 123 x tredjepræmie: 2 billetter til en af kampene under UEFA EURO 2020 samt overnatning og forplejning
  • 622 x fjerdepræmie: 2 billetter til en af kampene under UEFA EURO 2020 samt overnatning

  Du kan finde flere oplysninger om den ultimative fodboldoplevelse, herunder de komplette vilkår og betingelser for konkurrencen, på www.booking.com/stadiumsuite.

  KONTAKTOPLYSNINGER
  Kontakt Booking.coms danske pressekontor for flere oplysninger:
  Booking@aspekta.dk

  NOTER TIL REDAKTØRER
  Undersøgelsen er bestilt af Booking.com og gennemført uafhængigt blandt 7.743 europæiske fodboldfans over 18 år fra 11 lande (herunder 900 fra henholdsvis Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Storbritannien og Rusland samt 400 fra henholdsvis Belgien, Danmark, Kroatien, Holland og Sverige). Feltarbejdet blev foretaget mellem 8. august og 2. september 2019.

  Om Booking.com
  Booking.com blev grundlagt i 1996 i Amsterdam og er vokset fra at være en lille, hollandsk opstartsvirksomhed til en af verdens førende digitale rejsevirksomheder. En del af Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), Booking.coms mission er at gøre det nemmere for alle at opleve verden. Ved at investere i teknologi der gør det nemmere at rejse, forbinder Booking.com millioner af rejsende med uforglemmelige oplevelser, en række transportmuligheder og utrolige steder at overnatte – fra huse til hoteller og meget mere. Som en af verdens største rejseportaler både for veletablerede brands og iværksættere af alle størrelser gør Booking.com det muligt for overnatningssteder over hele verden at nå ud til et større globalt publikum og få deres forretning til at vokse. Booking.com findes på 43 sprog og tilbyder mere end 28 millioner registrerede overnatningsenheder, herunder mere end 6,2 millioner huse, lejligheder og andre unikke steder at overnatte. Uanset hvor du vil hen eller hvad du har lyst til, gør Booking.com det nemt, og samtidig står vores kundeservice til rådighed 24 timer i døgnet.
  Følg os på Twitter og Instagram, synes godt om os på Facebook og find de seneste nyheder og data på vores nyhedsside.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bookingcom-giver-danske-fans-chancen-for-at-overnatte-pa-wembley-stadium-til-uefa-euro-2020tm-finalen?releaseId=13583433