PRM / Arbejdsmiljø i top ved Køkkenområdet

    Pressemeddelelse fra Hjørring Kommune

    Anna Marie Nielsen, Henriette Pedersen, Tina Jensen, Birgit Andresen, Gitte Sørensen, Anne-Marie Thomsen og Dorthe Engbjerg har tilsammen tilbragt 225 år ved Hjørring Kommunes produktionskøkken.

    Afdelingsleder Jane Maidlow er henrykt over den høje arbejdsglæde i køkkenet og at hendes medarbejdere vælger at blive i op til 40 år. Hun udtaler desuden at, “vi har altid sat arbejdsmiljø og godt humør højt ved Køkkenområdet, og det har resulteret i en arbejdsplads som har en positiv tilgang til løsning af opgaver og som sætter en ære i at tilberede mad fra bunden til kommunens borgere.”

    Køkkenområdet (tidligere Centralkøkkenet) blev oprettet i 1985 og arbejder med at tilberede og levere mad til ca. 1.500 borgere fordelt på ældrecentre, aktivitetscentre og hjemmeboende pensionister. Der bliver produceret alt lige fra almindelig kost til diæter og modificerede kosttyper, såsom synkevenlig mad. Fælles for alt mad der forlader Køkkenområdets gryder og pander er, at det er lavet fra bunden med omtanke på modtageren.

    Ønsker du at vide mere om Køkkenområdet kan du besøge deres hjemmeside på https://koekkenomraadet.hjoerring.dk/ eller se en video om Køkkenområdet på https://www.youtube.com/watch?v=nksz4ohDuPs.

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/arbejdsmiljo-i-top-ved-kokkenomradet?releaseId=13580205