PRM / Premiere på den stjernespækkede film The Game Changers søndag 22/9 i København

  Pressemeddelelse fra Dansk Vegetarisk Forening

  Er det vigtigt at spise kød for at få nok protein? Kan man godt være sund, stærk og dyrke sport på højeste niveau, hvis man spiser en plantebaseret kost? Spørger du tidligere bodybuilder Arnold Schwarzenegger, Formel 1-kører Lewis Hamilton og tennisspiller Novak Djokovic er svaret ja.

  I den nye dokumentar "The Game Changers" følger vi James Wilks, der blandt andet er træner for de amerikanske specialstyrker, jorden rundt i jagten på den ideelle kost for en stærk krop.

  På sin rejse møder han blandt andet professionelle sportsfolk, soldater fra elitestyrken og prominente forskere, der fortæller om deres erfaringer med og viden om en plantebaseret kost. De mange indtryk og den nye viden ændrer fuldstændig på James' opfattelse af, hvad en optimal kost for kroppen består af.

  "Myter om kød, protein og styrke er stadig udbredte i det danske samfund, og det har konsekvenser for både folkesundhed, klima og miljø. Vi er derfor meget glade for, at Gloria og en række andre danske biografer har valgt at vise denne spændende film, som er produceret af en perlerække af stjerner kendt fra Hollywood", siger Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening.

  The Game Changers er produceret af James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Lewis Hamilton, Novak Djokovic og Chris Paul.

  Der er premiere på filmen i København søndag den 22. september kl. 17.00 i Gloria Biograf, hvor pressen er inviteret med. I ugen efter vises filmen i både Gloria og en række andre biografer.

  Kontakt:

  Rune-Christoffer Dragsdahl
  Generalsekretær, Dansk Vegetarisk Forening
  rc@vegetarisk.dk / Tlf 50 56 18 17

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/premiere-pa-den-stjernespaekkede-film-the-game-changers-sondag-229-i-kobenhavn?releaseId=13579829