PRM / Danskere med træ-navne kan skaffe tusindvis nye træer

  Pressemeddelelse fra Plantorama

  26.400 danskere hedder Skov, Lund, Green eller Skousen til efternavn, og sammen med de tusindvis af danskere, der hedder Lærke, Kanstanje, Ask eller andre trærelaterede navne, får de nu fra den 6. til den 14. september en ganske særlig rolle. I forbindelse med kampagnen 'Danmark planter træer' donerer Plantorama nemlig et gratis træ for hver person med et træ- eller skovnavn, der bliver tagget på TV 2s, Danmarks Naturfredningsforenings eller Plantoramas sociale medier.

  Målet med kampagnen, som TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening står bag, er at plante én million træer. Samtidig går nogle af midlerne til arbejdet for at bevare rydningstruet skov. For at sparke godt gang i initiativet, der skal skabe nye folkeskove i hele landet, donerer Plantorama tusindvis af træer kvit og frit, hvis blot der er nok der fatter tasterne, og tagger de "træer" de kender.

  - Vi har sagt ja til at deltage i denne lidt sjove og skøre vinkel af indsamlingsshowet og donere penge til tusindvis af træer, fordi vi synes, det er et godt initiativ. Vi ved i forvejen, at flere træer på den lange bane er godt for både klimaet og miljøet, og at træer oplagrer CO2. Men skove og grønne områder er også til stor fornøjelse for mange mennesker og dyr, og vi vil meget gerne være med til at skabe grønne oaser rundt om i landet og i verden, siger Kirsten Jensen, der er marketingchef i Plantorama, og tilføjer:

  - Plantorama centrene er også 'En Oase af Liv', og derfor synes vi, at samarbejdet falder helt i tråd med vores forretningsområde.

  Sådan gør du

  For hver person med et træ- eller skovrelateret navn, der bliver tagget i kommentarfeltet på enten TV 2s, Danmarks Naturfredningsforenings eller Plantoramas Facebook- eller Instagramprofil, donerer Plantorama et træ til 'Danmark planter træer'.

  Såvel for- som mellem- og efternavne godtages, så længe et træ- eller skovelement indgår. For eksempel Birk, Lund, Kvist, Lærke, Green eller Skousen.

  Kontakt:

  Olav Arnkjær
  Relations Specialist, Epicent PR
  (+45) 78 70 09 21
  oar@epicent.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danskere-med-trae-navne-kan-skaffe-tusindvis-nye-traeer?releaseId=13578823