PRM / Odense går til kamp mod rynkerne: Aleris-Hamlet afholder kosmetisk infoaften

  Pressemeddelelse fra Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery

  Stadig flere kvinder ønsker at forbedre selvværdet og livskvaliteten gennem kosmetiske behandlinger med eksempelvis Botox eller Restylane. Danmarks største udbyder af kosmetiske behandlinger, Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgerys afdeling i Syddanmark har på to år oplevet en stigning på 27 procent i antallet af Botox-behandlinger.

  - Kosmetiske behandlinger med Botox er ikke længere tabu blandt syddanske kvinder, og mange kender en, som har prøvet det. Vi accepterer ikke kroppens naturlige aldring, men gør noget ved de ting, som generer os. Det er faktisk muligt at udskyde hudens ældningsproces med behandlingerne, og i modsætning til hvad mange tror, er det et meget naturligt udtryk, kvinderne får. Den stereotype holdning om kæmpe læber og stenansigt er der stadig, men det er meget vigtigt, at vi får aflivet den myte, fortæller Tine Lehmann, der er oplægsholder på infoaftenen og kosmetisk sygeplejerske hos Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery.

  Ifølge en ny undersøgelse fra Voxmeter overvejer 12,8 procent af kvinderne i Syddanmark en kosmetisk behandling.

  Inspirationsaften skal give velovervejede beslutninger

  Hospitalet får mange spørgsmål fra kunder, der er enormt grundige med at undersøge markedet og bruger lang tid på at studere behandlingsmuligheder, tidligere patienters erfaringer og tilfredshed med resultat og personale. Det tyder på, at der er grobund for at afholde et infomøde, hvor de kan blive klogere på kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi. Derfor inviterer Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery til inspirationsarrangement d. 20. maj fra kl. 17 - 19 hos Hotel Scandic på Hvidkærvej i Odense SV.

  - Behandling af smilerynker, panderynker og bekymringsrynken mellem øjnene med botox er det mest normale, men vi laver også mange behandlinger med fillers, som genskaber den tabte volumen og giver et friskt udtryk. Filler bruges også i stigende grad til at opnå ny volumen til kindben og forstærke ansigtskonturerne, siger Tine Lehmann.

  Gode råd om plastikkirurgi

  Til arrangementet kan man også møde Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgerys plastikkirurg Thomas Bo Jensen, der sætter fokus på brystforstørrende operationer og andre plastikkirurgiske muligheder.

  Endelig kan man også møde skincareekspert Helle Bach fra Medex, som er klar til at uddele tips og tricks om hudpleje, og om hvordan biomedicinsk hudpleje kan forbedre effekten af behandlinger med for eksempel Botox/Azzalure og Restylane.

  Arrangementet er gratis for alle, og der er goodiebags til deltagerne, mulighed for at booke gratis forundersøgelse samt en særdeles attraktiv kampagnepris på brystforstørrende operationer. Tilmelding kan ske på www.aleris-hamlet-cosmetic.dk/.

  Kontakt:

  Pressekontakt
  Dennis Christensen
  Mail: dch@epicent.dk
  Telefon: 6167 7464

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/odense-gar-til-kamp-mod-rynkerne-aleris-hamlet-afholder-kosmetisk-infoaften?releaseId=13573562