Pressemeddelelse fra Visit Norway
Når gæsterne har taget plads, har de fra alle borde udsigt gennem en stor panoramarude til livet i vandet omkring Skagerraks klippekyst. Havet viser sig her alt efter vejret og årstiden som roligt og indbydende eller vildt og truende.
Dansk køkkenchef
Unders kulinariske fokus er udelukkende rettet mod kvalitetsprodukter fra det sydnorske hav, hvorfra man ud over fisk og skaldyr også vil tilberede tang og andre vandplanter. Kød og grønsager stammer fra lokale producenter, der har forpligtet sig til bæredygtig fremstilling. Unders køkkenchef er danskeren Nicolai Ellitsgaard, der tidligere har stået i spidsen for den velanskrevne restaurant Måltid i Kristiansand og har en fortid på Henne Kirkeby Kro. Han har til Unders køkken sammensat et internationalt hold på 16 personer med erfaring fra forskellige Michelin-restauranter.
Presskit inkl. den hele pressemeddelelse, billeder og kontaktpersoner
Kontakt:
Presseansvarlig Mona Konuralp tlf.: 22485249 email: mokon@innovasjonnorge.no
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/europas-forste-undervandsrestaurant-er-abnet-ud-for-den-norske-sydkyst?releaseId=13570720