Pressemeddelelse fra KOKKELANDSHOLDET
De tre danske kokkelandshold – Kokkelandsholdet (senior), Kokkelandsholdet (junior) og Cateringlandsholdet melder alt klar til kommende uges VM i Luxembourg.
Holdene har forberedt sig grundigt henover de seneste måneder med en lang række træningssessions og testmiddage, og holdene meldes i god form.
Danmark har de senere år gjort det godt ved internationale konkurrencer og hentet medaljer ved blandt andet OL i 2016, hvor der var både guld og sølvmedaljer til senior og junior-holdene, mens Cateringlandsholdet med kun to år på bagen hentede flot guld.
KOKKELANDSHOLDET (senior) hentede senest guld og en samlet tredjeplads (bronze) overall ved VM for deres varme servering.
VM foregår den 24.-28. november i Luxembourg, og KOKKELANDSHOLDET (senior) skal i ilden søndag den 25. november (kold) og onsdag den 28. november (varmt). KOKKELANDSHOLDET (junior) – mandag den 26. november (koldt) og onsdag den 28. november (varmt), mens CATERINGLANDSHOLDET skal lave en varm service i form af en buffet, og det sker søndag den 25. november.
De tre danske KOKKELANDSHOLD består af 32 kokke og hjælpere:
KOKKELANDSHOLDET – SENIOR:
Kaptain : Nicolas Jørgensen (Restaurant Substanz & MIN FOOD i Aarhus)
Mads Søndergaard (Kokkelandsholdet, Masterchef på TV3 mv.)
Martin Sørensen (Hounö, Randers)
Mikkel Kjølhede (Skafferiet i Hinnerup)
Jakob Kofoed (Hotel Vejlefjord i Vejle)
Tommy Jespersen (Falsled Kro i Falsled på Fyn)
Nikolaj Skadborg (Skadborg Private Dining på Frederiksberg)
Frederik Bach (Molskroen ved Ebeltoft)
Daniel Guldmann (Aramark/Maersk)
Gabriel Alhgreen (Vanilla Chocolatier & Konditori i Vejle)
Frederik Pedersen (Hotel Danica i Horsens)
Benjamin Pedersen (Hotel Vejlefjord Kur & Spa)
KOKKELANDSHOLDET – JUNIOR:
Captain: Kasper Corell (Restaurant Uformel, København)
Kenneth Frederiksen (Restaurant Miro, Aarhus/Madværkstedet, Odder)
Michael Nørtoft (Ti Trin Ned, Fredericia)
Rasmus Bermann (Alchemist, København)
Mike Simonsen (Les Trois, Aarhus)
Mette Justesen (Kähler Villa Dining i Aarhus)
Nicolai Dahl Jensen (Anlægspavillionen i Holstebro)
Jakob Jensbye (Anlægspavillionen i Holstebro)
Mounir Carstensen (LE Gourmet i Lego House i Billund)
Coach: Mikkel Laursen (Restaurant Anker i Aarhus)
CATERING LANDSHOLDET:
Holdkaptajn: Dennis Nielsen (Vola A/S i Horsens)
Marianne M. Nørskov (Poul Due Jensen Academy i Bjerringbro)
Christina Larsen (Cheval Blanc)
Steven Damkilde (SimplyCooking A/S)
Søren Olsen (Eurest-Compass Group)
Michael LeFevre Simonsen (Eurest-Compass Group hos Schneider Electric I Ballerup)
Casper Bøgeskov (SMPL Food i Risskov)
Claudia Svane (Silkeborg)
Dan Lauritzen (Aarhus)
Coach : Tonny Meyer (MEYER KPC i Silkeborg)
Kontakt:
Pressekontakt:
Sten Sloth, CEO KOKKELANDSHOLDET, tlf. 4029 1550
For kontakt til kokkene kontakt:
Christian Kjeldsen, Kommunikationschef KOKKELANDSHOLDET, tlf. 2621 1145.
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kokkelandsholdet-klar-til-vm-i-luxembourg?releaseId=13564290