PRM / Timm Vladimirs Køkken og MSC bygger bæredygtige fiskeburgere til Fiskens Dag i morgen

    Pressemeddelelse fra Frontpage PR & Communications ApS

    I MSC-teltet er der aktiviteter for hele familien. På madskolen byder Timm Vladimirs Køkken børnene velkommen, og her kan de selv få lov til at prøve kræfter med madlavningen og bygge deres helt egen bæredygtige fiskeburger.

    Børn elsker fisk

    For de madglade vil der også være rig mulighed for at få velsmagende smagsprøver og kulinarisk inspiration til hverdagen. Teltets kokke giver tips og tricks til tilberedningen i køkkenet og gode idéer til sund fisk på madpakken. MSC’s forbrugerundersøgelse om danskernes fiskevaner fra sidste år viste nemlig, at ca. 80% af alle børn godt kan lide fisk, men at det er de færreste børn, der får fisk med på madpakken. Fiskeburgeren kommer her til undsætning, da den er god til madpakken. Kl. 11:00 viser Timm Vladimir, hvordan man udskærer fisk og giver inspiration til fisk og skaldyr til børn.

    “Timm Vladimirs Køkken er glade for at kunne være med til Fiskens Dag 2018, og slå et slag for bæredygtigt og MSC-mærket fiskeri. Vi glæder os til at se mange madinteresserede børn på Rådhuspladsen, og ikke mindst i vores lille madskole, hvor det er muligt at lave sin egen fiskeburger og lære mere om hvorfor man skal spise endnu mere fisk”, udtaler Timm Vladimir.

    I MSC-teltets tegnestue er der også aktiviteter for de små. Her kan man gætte fiskens hale og blive klogere på bæredygtige, danske fiskearter og skaldyr. Hør også mere om, hvordan man spotter en bæredygtig fisk i køledisken.

    Programmet afsluttes med “Danmarks ældste boyband”, Tørfisk, når de kl 13.00 underholder med sjove danske folkesange om livet til søs og dagligdagen på Vestkysten.

    Om MSC

    Marine Stewardship Council arbejder for at fremme og udbrede bæredygtigt fiskeri, og ca. 90% af det danske fiskeri er MSC-certificeret. Deres logo med den blå fisk er garant for, at fisk og skaldyr er fanget af et bæredygtigt fiskeri, og ved at vælge produkter med netop den blå fisk, bidrager forbrugerne til at sikre fremtidens fiskebestande og deres leveområder.

    Om Fiskens Dag

    Fiskens Dag er en årlig begivenhed, der afholdes på Rådhuspladsen i København. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Begivenheden sætter fokus på at udbrede viden om fisk og særligt dansk fanget- og bæredygtig fisk.

    Fiskens Dag arrangeres af Fiskebranchen med støtte fra Den Europæiske Hav- og Fiskerifond (EHFF) og Miljø- og Fødevareministeriet. På dagen deltager en række relevante branchefolk, virksomheder og organisationer.

    Dagens program

    https://www.msc.org/docs/default-source/da-files/program_fiskensdag_2018.pdf?sfvrsn=59219fce_4

    10.00 Fiskens Dag åbner

    10.00
    Sjov for børn. Rundt på pladsen mellem 10-15 og madskole med Timm Vladimirs Køkken.

    10.15
    Fiskeauktion med alt godt fra havet

    10.30 Koncert med Tørfisk

    11.00 Timm Vladimir går på scenen og giver gode tips til udskæring af bæredygtig fisk, og hvordan man får børnene til at spise mere fisk.

    12.30 Fiskeauktion med alt godt fra havet

    13.00 Koncert med Tørfisk

    15.00 Tak for i dag

    Kontakt:

    For information og spørgsmål til MSC kontakt kommunikations-og marketingchef MSC Danmark:

    Majken Møller:Majken.moller@msc.org eller telefon +45 53 555 008
    www.msc.org/dk

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/timm-vladimirs-kokken-og-msc-bygger-baeredygtige-fiskeburgere-til-fiskens-dag-i-morgen?releaseId=13555395