PRM / Ny økologisk marcipan og chokoladeknapper fra Änglamark

    Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

    Änglamark chokoladeknapper i tre varianter

    Chokolade af høj kvalitet, skabt af gode råvarer. Chokoladeknapperne findes i hvid, mørk og mælkechokolade. De hvide chokoladeknapper
    indeholder vaniljeekstrakt og formalede vaniljestænger, som giver chokoladen en raffineret duft og smag. Mælkechokoladen
    har et kakaoindhold på 32%, og den mørke chokolade
    har hele 70% kakaoindhold, hvilket giver en delikat, sødmefuld og frugtagtig smag. Chokoladeknapperne er nemme at dosere og er velegnede til alt fra bagning, kager og desserter til pynt og overtræk til hjemmelavet konfekt.

    Änglamark marcipan

    En ny, økologisk marcipan af høj kvalitet, der indeholder hele 55% spanske mandler, valset på stenvalser. Det giver marcipanen en grov struktur og en ren og sødmefuld mandelsmag.

    Produkterne findes i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen.

    Fakta om de danske marcipan-vaner

    • Vi spiser tre gange så meget marcipan i december som resten af året
    • Kvinder spiser 33% mere marcipan end mænd
    • På en gennemsnitlig dag spiser én ud af 125 danskere marcipan (kilde: Coops Mad-O-meter)

    Fakta om de danske chokolade-vaner

    • Kvinder spiser en halv gang mere chokolade end mænd. Hver gang to mænd spiser chokolade, gør tre kvinder det samme
    • Der bliver spist mest chokolade i og omkring København og i Østjylland (kilde: Coops Mad-O-meter)

    Link:

    De nye økologiske Änglamark produker til julens hjemmelavede lækkerier

    Änglamark mørke chokoladeknapper med 70% kakaoindhold

    Änglamark mælkechokoladeknapper med kakaoindhold på 32%

    Änglamark hvide chokoladeknapper med vaniljeekstrakt og formalede vaniljestænger

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her:
    https://via.ritzau.dk/release?releaseId=8993433

    ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **