Kendt digter efter debat på Facebook: Jeg knepper din mor og søster


  Video: Noureddine Hamou og Nene Nedjelko.


  Yahya Hassan har fredag publiceret en hyldestvideo til sine såkaldte haters på Facebook. En kommentar til denne video fik angiveligt digteren til at gå amok.

  – Yahya Hassan ringede fra hemmeligt nummer til en af mine venner, og så svinede han vores forældre til.

  Det fortæller Noureddine Hamou til localeyes.dk.

  LÆS OGSÅ: Landsretten frifinder Yahya Hassan for vold
  Det tog sin begyndelse, da Yahya Hassan fredag offentliggjorde en video på Facebook, hvor han hylder sine såkaldte ‘haters’

  Yahya indleder videoen med at fortælle, at ‘dette er en kort meddelelse, denne gang henvendt til alle mine dejlige haters’, hvorefter han blandt andet siger:

  LÆS OGSÅ: Yahya Hassan stiller op for Nationalpartiet
  – Jeg kan sagtens forstå at I hater på mig, jeg kan sagtens forstå, at I er pisse jaloux. Det er en ærlig sag. Jeg laver flere penge end Jer. Jeg laver flere damer end Jer. Jeg har pænere tænder end Jer.

  – Jeg har overtaget terrænet. Og det eneste jeg har overladt til Jer, det er kommentarsporet. Så bare hate løs. Det giver flere hits, flere penge, flere damer, flere stemmer. Så tusinde tak til Jer, sådan afslutter Yahya Hassan videoen.

  Det er angiveligt ikke så simpelt.

  Noureddine Hamous ven skrev i kommentarsporet til videoen, at han synes, at Yahya Hassan er respektløs.

  – Der stod bare, at han var respektløs. Der blev ikke truet eller noget, og vi har ingen relationer til Yahya Hassen, uddyber Noureddine Hamou overfor localeyes.dk.

  LÆS OGSÅ: Yahya Hassan: Ønsker ikke længere beskyttelse af PET
  Kommentaren faldt ikke desto mindre den landskendte digter for brystet og fik ham til at bede vennen om at sende sit telefonnummer.

  Kort efter modtog vennen et opkald med hemmeligt nummer fra Yahya Hassan og samtalen, som du kan høre i videoen ovenfor, udspillede sig.

  Noureddine Hamou oplyser i øvrigt , at han og hans venner ikke har tænkt sig at tage til Frederikssund Station, uanset om Yahya Hassan kommer eller ej.

  Vi har bedt om en kommentar fra Yahya Hassan, men mandag eftermiddag er det endnu ikke lykkedes.

  Yahya Hassans videomeddelelse til sine haters kan du se lige nedenfor.

  Til alle mine dejlige haters󾌴󾌴󾌴󾌴

  Posted by Yahya Hassan on Thursday, 4 February 2016