Oksebøf og gruppesutter: Københavner-bordel fejrer BB-dag


  Cassiopeia Stars understreger overfor mx.dk, at alt er legalt. De betaler skat og er momsregistreret. Pigerne er hovedsagligt danske og de få udenlandske har lovligt ophold i landet. Foto: Cassiopeiastars.dk

  ‘Vi sutter mens du spiser’, lyder det bramfrit i annonceringen af bøf og blowjob-arrangementet på bordellet Cassiopeia Stars på Østerbro i København.

  Den 14. marts er den officielle bøf og blowjob- dag, som er mændenes modsvar på Valentines dag.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

  Den har bordellet Cassiopeia Stars på Østerbro i København grebet og lavet et arrangement, som tager dagens navn helt bogstaveligt.

  – Kom og få den mest uforglemmelige bøf du nogensinde har spist! Vi kæler for din gane og din pik – hvad mere kan man ønske sig?

  Sådan står der i promoveringen af arrangementet, og for dem som endnu ikke helt har fattet konceptet, så bliver det slået fast med syvtommersøm.

  -VI SUTTER MENS DU SPISER, skriver Cassiopeia Stars med store bogstaver.

  – Vi har linet et bord op inde i et af vores store lokaler, hvor seks mænd af gangen kan komme og hygge sig. Der vil være fræk topløs servering, frække konkurrencer og lækre blowjobs med tre piger af gangen, fortæller Victoria fra Cassiopeia Stars til mx.dk.

  Arrangementet varer tre timer, og der er mulighed for at ‘komme’ fra klokken 12-15, 15-18 og 18-21.

  Den tre timer lange tur i bøf- og blowjobland koster 1200, og der er mulighed for tilkøb af ekstra ydelser, lyder til fra Victoria til mx.dk.

  Du kan læse mere om arrangementet her: Besøg Cassiopeia Stars