Større politi-indsats i Aalborg efter muligt skyderi


Arkivfoto


Her til morgen, kort efter kl. 09.00, sendte Nordjyllands Politi flere politifolk til området omkring Godfred Hansensvej i Aalborg SØ.

Det gjorde politiet, fordi man modtog en anmeldelse om en formodet skudafgivelse. Politiet sendt straks politistyrker til området omkring gerningsstedet.

Politiet fik hurtigt kontakt med anmelderen, en lokal mand, og man er nu i gang med at afhøre denne person. Der er dog på nuværende tidspunkt ikke noget, som tyder på, at der er afgivet skarpe skud. Ingen er efter politiets oplysninger ramt.

”Vores indledende efterforskning har vist, at der er tale om et opgør i et kriminelt miljø,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der understreger, at politiets efterforskere nu arbejder på at få belyst hele hændelsesforløbet nærmere.

Efter at politiet nu har undersøgt omstændighederne nærmere kan vicepolitiinspektøren mandag eftermiddag afvise, at der har været tale om skudafgivelse.

”Vores efterforskning derude har vist, at der har været tale om en rudeknusning – og altså ingen skudafgivelse,” understreger Anders Uhrskov, der tilføjer, at politiet nu behandler anmeldelsen som et indbrud.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen blandt andet foretaget afhøringer af personer, forhøringer i området samt tekniske undersøgelser ude på stedet – og det har ført til, at politiet har anholdt to yngre mænd fra Aalborg. De to mænd er sigtet for indbrud ved rudeknusning, og de vil begge blive løsladt, når afhøringen af dem er slut.