Politiet efterlyser kvindeligt voldsoffer


Arkivfoto


Charlottenlund: Nordsjællands Politi efterlyser kvindeligt offer til muligt overfald begået i Charlottenlund Slotspark, søndag morgen.

Søndag kort før klokken 07.00 blev en kvindelig løber i Charlottenlund Slotspark kontaktet af en kvinde, som oplyste, at hun var blevet forsøgt overfaldet af en mand i skoven. Kvinden har dog ikke selv rettet henvendelse til Nordsjællands Politi, og derfor efterlyser politiet hende nu, da de gerne vil i kontakt med hende hurtigst muligt.

– Vi vil gerne høre fra den pågældende kvinde for at kunne fastslå omstændighederne, da vi naturligvis tager sådan en anmeldelse meget seriøst. Vi ved ikke, hvad der er sket forinden, men det kan vi forhåbentlig få kastet lys over, hvis kvinden ser denne efterlysning, oplyser leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, politikommissær Henrik Gunst.

Det efterlyste formodede offer beskrives som:
A: Kvinde. Kropsbygning: Spinkel. Cirka 167 cm høj. Cirka 65-68 år. Yderligere kendetegn: Dansk af udseende og talte dansk. Kort, gråt hår med krøller. Iført sort, kort og tynd dunjakke samt mellemblå jeans. Hun bar desuden moderne briller med markant sort stel og kørte på en klassisk damecykel.

– Vi vil også gerne høre fra eventuelle vidner på 114, der har set noget i området på det pågældende tidspunkt, eller som har en formodning om, hvem kvinden er, slutter Henrik Gunst.