25-årig mand varetægtsfængslet for vold i bandekonflikt


Loyal To Familia og en bande i Brabrand-området er i voldsom konflikt, idet LTF massivt forsøger at presse sig ind i området.


AARHUS: Østjyllands Politi fremstillede fredag kl. 11.00 i Retten i Aarhus en 25-årig mand sigtet for grov vold begået i forbindelse med den igangværende bandekonflikt i Aarhus. Voldsofret blev bla. skambidt af en kamphund.

Den 25-årige sigtes for at have deltaget i en episode d. 30. juni på Herningvej i Aarhus. Her blev en 20-årig mand slæbt ud af sin bil og ind i en anden bil, hvor der sad flere personer.

Under frihedsberøvelsen blev han udsat for grov vold og bla. lukket inde med en kamphund som skambed manden alvorligt – ofret fik bla. bidt en luns af sit ene ben.

Den sigtede har relation til en bandegruppering, som Østjyllands Politi ikke har oplyst navnet på og der er i forvejen to andre personer varetægtsfængslet for samme episode.

LTF, Loyal To Familia, og en bande i Brabrand-området er pt. i voldsom konflikt idet LTF massivt forsøger at presse sig ind i området.

Den 25-årige blev varetægtsfængslet i fire uger.