Sigtet for flere voldtægter og pigemord: Retssag mod 33-årig mand fra Korsør starter i dag


Foto og video fra de mange eftersøgninger af Emilie Meng i juli og august 2016.


I dag starter sagen mod den nu 33-årige mand fra Korsør i sagen om Emilie Meng og den 13-årige pige fra Kirkerup

Den nu 33-årige mand fra Korsør som er tiltalt i sagen om drabet på den 17-årige Emilie Meng, voldtægtsforsøg mod en 15-årig pige i Sorø, samt for frihedsberøvelse, voldtægt og drabsforsøg mod en 13-årige pige fra Kirkerup.

Den dengang 32-årige mand, blev anholdt på sin adresse i Korsør sidste år, hvor man fandt den 13-årige pige fra Kirkerup i live, godt 27 timer efter hun forsvandt fra Kirkerup på Vestsjælland.

Efter anholdelsen af manden, kunne politiet på et pressemøde oplyse, at den sammen mand kunne sættes i forbindelse med drabet på den 17-årige Emilie Meng fra Korsør, som forsvandt ved Korsør Station i 2016, og som blev fundet dræbt ved Regnemarks Bakker nær Borup et halvt år senere.

Desuden blev manden også sat i forbindelse med et voldtægtsforsøg på en 15-årig efterskoleelev fra Sorø Idrætsefterskole i 2022.

Siden da har den nu 33-årige mand siddet varetægtsfængslet i sagen, hvor han kun delvist har kendt sig skyldig i de faktiske omstændigheder, mens han ellers nægter sig skyldig i de øvrige anklager mod ham.

I dag starter retssagen så mod manden, hvor der er afsat en del retsdage, inden der efter planen skulle falde dom i sagen i starten af juni.

Vi er til stede ved Retten hvor vi følger udviklingen i sagen.