Forsvundet på el-scooter: Politiet fortsætter eftersøgning


Arkivfoto.


*** Opdatering: MAnden er fundet i god behold.

Syd- og Sønderjyllands Politi har siden midnat lørdag ledt efter en 71-årig forsvunden mand.

Politiet opfordrer borger til at tjekke videoovervågning, samt haver, udhuse og andre mulige findesteder

Den forsvundne er ikke set siden klokken 22.30 lørdag aften.

Den 71-årige kom ikke hjem, efter han sent lørdag havde været til Vikingespil i Jels, hvor han forlod stedet på sin firehjulede gråmetallic el-scooter, der har en del gaffatape på.

Den forsvundne mand er 165 centimeter høj, kraftig, iført mørk jakke og grå joggingbukser.

Han forlod Jels Vikingespil, før det var slut, og kørte fra stedet på sin el-scooter med retning mod Langagervej i Jels.

Han blev sidst set ved OK-tanken i Jels omkring klokken 22.30.

Politiet iværksatte lørdag nat en eftersøgning, der har stået på siden og fortsætter i dag med både patruljer og hunde, ligesom en helikopter er sat ind i eftersøgningen.

Syd- og Sønderjyllands Politi har offentliggjort et billede, der er taget lørdag aften og politiet opfordrer fortsat borgerne til at tjekke deres haver, udhuse og andre mulige findesteder.

El-scooteren kan køre op til 20 kilometer på en opladning.

Hvis du bor i området omkring Jels og har videoovervågning, er politiet interesseret i videomateriale fra klokken 22.00 og frem for at få klarlagt den 71-åriges færden. Ring til 1-1-4, hvis du har videoovervågning, der kan hjælpe.

Hvis du ser en forladt gråmetallic firehjulet el-scooter vil politiet også meget gerne høre fra dig. Ring til politiet på telefon 1-1-4, hvis du kan hjælpe.