Fire sigtet for brutalt knivdrab på 53-årig mand


VORDINGBORG: Efter flere dages intens efterforskning kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i går anholde to mænd på 18 og 22 år og to kvinder på 20 og 50 år, alle fra Vordingborg. Det skete ved en koordineret anholdelses- og ransagningsaktion på flere adresser i Vordingborg.

De er sigtet for i fællesskab at have begået drabet på en 53-årig mand på Chr. Winthers Vej i Vordingborg. Tre af de sigtede blev i dag klokken 11.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster.

Det er tre unge på 18, 20 og 22 år som er blevet fremstillet i grundlovsforhøret, alle er sigtet for i forening og efter fælles aftale eller forståelse at have dræbt den 53-årige mand med en kniv.

En 50-årig kvinde er også sigtet i sagen, men er ikke blevet fremstillet i grundlovsforhør.

Den dræbte blev ifølge sigtelsen ramt af knivstik i hals, arme og bryst samt overskæring af halsen – den dræbte er ifølge retsmedicinernes undersøgelser ramt af mindst 60 stik med en kniv på mindst otte centimeters længde.

– Jeg er meget tilfreds med, at vores efterforskningsarbejde – med god hjælp fra borgerne i området – har ført til anholdelser og sigtelser i denne alvorlige sag, siger vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anklagemyndigheden bad om lukkede døre ved retsmøderne af hensyn til den videre efterforskning, og der er derfor ikke yderligere kommentarer til offentligheden.

.

.