Politiet kalder indbrud spektakulært: Det har krævet meget planlægning


Se flere fotos nedenfor.


Tirsdag efterlyser politiet forskellige dyre smykker og andre effekter fra et indbrud.

Indbruddet skete i Odense-området natten den 26. juli mellem kl. 0100 – 0400.

Det er Fyns Politis formodning, at indbruddet blev forøvet af en eller flere gerningsmænd efter et formentlig forudgående kendskab til gerningsstedet.

Fyns Politi betegner indbruddet som spektakulært, dels på baggrund af modus, og dels på grund af det specifikke valg af tyvekoster.

– Det er flere elementer ved det her indbrud som gør, at det skiller sig ud og er ret spektakulært. For det første er værdien af de effekter, der er stjålet, meget høj, og for det andet er der flere ting, der tyder på, at indbruddet ikke har været tilfældigt. Når vi kigger på den måde det er udført på – altså modus, så må vi antage, at der er foregået en del planlægning inden udførslen af indbruddet.
Det siger Finn Wegner Petersen fra Indbrud og Berigelse i Fyns Politi.

De stjålne genstande udgør en samlet større værdi. Der er tale om bl.a.:
– smykker af mrk. Rosing
– ure af mrk. Rolex Daytona & GMT Master
– ure af mrk. Breitling
– 1 meget unikt ur af Per Kirkeby
– 1 meget unikt ur af Ian Mc Keever
– kontantbeløb i dansk og udenlandsk valuta
– dametasker af mrk. Chanel & Louis Vuitton
– fyldepenne af mrk. Mont Blanc

Det er ikke lykkedes Fyns Politi at finde frem til smykkerne eller gerningspersonerne til indbruddet indtil nu, og derfor er det Fyns Politis håb, at offentliggørelsen af billederne kan være med til at bringe de stjålne effekter tilbage til rette ejere.

Er der derfor borgere derude, der har kendskab til indbruddet og/eller har fået tilbudt nogle af de stjålne genstande eller ved, hvor de befinder sig, så vil Fyns Politi meget gerne kontaktes via 114.