Ukendt gerningsmand affyrer skud mod hus i Næstved

Natten til onsdag har en eller flere ukendte gerningsmænd affyret skud mod et hus i Næstved. Ingen personer er kommet til skade.

Det oplyser vagtchef Anders Mikkelsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag morgen.

Like localeyes.dk på Facebook

- Der er blevet skudt mod ruderne i et hus. Der lå en dame og sov på førstesalen, men ingen er kommet noget til, siger han.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet på Sorøvej i Næstved klokken 2 natten til onsdag.

- Der er hørt en knallert køre fra stedet, men det er faktisk det eneste, vi har lige nu, siger vagtchef Anders Mikkelsen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vurderer, at nattens skyderi formentlig har forbindelse til den verserende konflikt i området.

Det oplyser vicepolitiinspektør Kim Kliver efterfølgende i en pressemeddelelse.

- Det er politiets opfattelse, at skudepisoden hænger sammen med de øvrige skyderier, vi har haft de seneste uger. Det er således vores foreløbige vurdering, at hændelsen i nat er banderelateret, siger han.

Politiet har foretaget tekniske undersøgelser natten til onsdag i området, men vil derudover gerne høre fra vidner, der eventuelt har oplysninger om hændelsen.

Det drejer sig ikke mindst om personer, der muligvis har set eller hørt noget til en knallert i området.

Situationen i Næstved fik tirsdag i sidste uge politiet til at oprette en såkaldt visitationszone. Zonen omfatter hele byen og gælder foreløbig frem til 18. oktober.

Politidirektør Lene Frank har tidligere udtalt, at man i politiet mener, at det er en konflikt mellem rockergrupperne Satudarah og Bandidos, der er kilde til uroen i Næstved.

/ritzau/