Politiet: Rocker-bande-opgør bag voldsomt overfald


Arkivfoto


Efter et voldsomt overfald på Borups Allé onsdag aften har Københavns Politi anholdt to mænd.

Det er politiets umiddelbare vurdering, at overfaldet var et opgør i det kriminelle miljø.

De vurderer ydermere, at de to anholdte og gerningsmanden alle er medlemmer af rocker-/bandegrupperinger.

Omkring kl. 18.30 blev en 29-årig mand, som er medlem af en rocker-/bandegruppering, overfaldet med flere knivstik og slag med en stump genstand ved Borups Allé 113 på Frederiksberg.

Det er politiets vurdering, at seks-otte gerningsmænd deltog i overfaldet. Både de og den forurettede forsvandt dog hurtigt, og var derfor ikke på stedet, da politiet ankom kort efter.

Den forurettede henvendte sig senere på aftenen på skadestuen, hvor han blev behandlet. Hans tilstand er stabil.

Københavns Politi anholdte i går aftes to mænd på 25 og 27 år – som ligeledes er medlemmer af en rocker-/bandegruppering – og sigtede dem for overfaldet.

”Vi har aftenen og natten igennem haft en intensiv efterforskning, og der er på nuværende tidspunkt ingen tvivl om, at overfaldet bunder i et opgør mellem to kriminelle grupperinger,” siger leder af afdelingen for organiseret kriminalitet ved Københavns Politi, Knud Hvass.

Efterforskningen fortsætter, og Københavns Politi forventer yderligere anholdelser i sagen den kommende tid.

Københavns Politi afspærrede i en periode onsdag aften flere gader omkring Munkensvej for at lave tekniske undersøgelser. Alle afspærringer er igen ophævet.

Den 25-årige og 27-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg i dag over middag. Tidspunktet er endnu ikke fastlagt, men vil blive meldt ud på Twitter, når vi kender det. Af hensyn til den videre efterforskning vil der blive begæret lukkede døre.