Drenge på 12 og 13 år blev slået og sparket


  I forbindelse med efterlysningen af vidner søgte politiet oplysninger om to køretøjer, to ATV’er, en gul og en hvid.

  Østjyllands Politi har anholdt en 17-årig dreng, som sigtes for at have deltaget i et overfald på to drenge på 12 og 13 år tidligere i april.

  Tirsdag vil den 17-årige blive stillet for en dommer i et grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor en anklager ventes at kræve ham varetægtsfængslet. Det oplyser politiet.

  Overfaldet fandt sted den 10. april om eftermiddagen mellem klokken 14.30 og 15 ved boldbanerne på Jernaldervej i Aarhus.

  De to drenge på 12 og 13 år blev ifølge politiet slået og sparket samt truet med kniv.

  Politiet har i forvejen sigtet en 15-årig dreng i sagen.

  En anden dreng på 12 år er også mistænkt, men da han er under den kriminelle lavalder kan der ikke føres en strafferetlig sag mod ham. Hans sag håndteres i stedet af de sociale myndigheder.

  Østjyllands Politi skriver i sin døgnrapport, at den 17-årige i noget tid har været søgt af politiet. Tidligt tirsdag morgen blev han så fundet og anholdt på en adresse i Aarhus.

  Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved tirsdagens grundlovsforhør, og derfor vil politiet ikke umiddelbart oplyse mere om sagen.

  I forrige uge efterlyste politiet vidner, men da alle tre formodede gerningsmænd er fundet, er den efterlysning ikke længere aktuel, lyder det.

  I forbindelse med efterlysningen af vidner søgte politiet oplysninger om to køretøjer, to ATV'er, en gul og en hvid.

  - Vi har en teori om, at gerningsmændene er kørt til og fra gerningsstedet på ATV'erne, og vi vil rigtig gerne have oplysninger, der kan hjælpe os i den videre efterforskning, sagde politikommissær Jens Henrik Jensen fra Lokalpolitiet i Aarhus Vest i en pressemeddelelse.

  /ritzau/