Påtalte to 17-åriges adfærd: 52-årige Kim overfaldet og tæsket ihjel


FREDERIKSSUND: Fodboldklubben F.C. København hylder på Twitter den 52-årige mand og mangeårige FCK-fan, som tidligt lørdag morgen blev tæsket ihjel på åben gade

‘Den mangeårige FCK-fan, Kim Hansen, der har haft fast plads på Nedre C, er desværre død. Vi sender vores tanker til hans pårørende. Æret være hans minde’, skriver klubben på sin officielle twitterkonto.

To 17-årige drenge er lørdag aften blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, sigtet for manddrab. Dommeren valgte ved grundlovsforhøret at varetægtsfængsle begge, men kun for vold med døden til følge.

Den dræbte FCK fan, Kim Hansen, havde fredag aften været i Parken og se FCK vinde 3-0 over Randers hvorefter den sejr blev fejret i Frederikssunds natteliv – det var på vej hjem fra en hyggelig tur i nattelivet at han tidligt lørdag morgen blev overfaldet og tævet ihjel.

Årsagen til det dødelige overfald havde intet med hans mangeårige interesse for FCK at gøre, men noget så banalt som at konfrontere de to varetægtsfængslede unge og spørge om “hvad har i gang i?”

– Han kontaktede de to 17-årige, og han konfronterede dem med, at de opførte sig mistænkeligt. Det fik angiveligt de to 17-årige til slå og sparke manden, og da han faldt omkuld, fortsatte de med at slå og sparke, til han lå stille, fortæller vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard fra Nordsjællands Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, drabssektionen, til SN.dk

#

#

#