Guide til billige rejser


Dette indhold er sponsoreret


Længes du efter at rejse? Det vil de fleste mennesker formentlig nikke ja til. Det kan hurtigt blive dyrt at rejse, men der findes flere destinationer, hvor der vil være penge at spare. Hvis du leder efter en billig rejse, så læs med her og bliv klogere.

Polen er billigt og middelalderligt
Polen er en utrolig billig destination, når det kommer til rejser. Den Polske Riviera har alt, hvad hjertet begærer. Det kan sammenlignes med en tur sydpå, da der er badestrande, hyggelige byer, kendte butikker, cafeer, barer og museer. Desuden er der en lang strandpromenade, som man kan slentre langs. Byerne Gdansk, Gdynia og Sopot er på dansk kaldet Trebyen. Man kan flyve til Gdansk, og komme rundt med offentlig transport, men også køre på bilferie her til. Krakow er også blevet en populær rejsedestination. Byen emmer af smukke middelalderbygninger, der skaber en historisk og eventyrlig atmosfære. Markedspladsen i Krakow er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Det er et samlingspunkt, hvor der er restauranter og cafeer. På Markedspladsen finder man også Mariakirken, der blev bygget i det 14. århundrede. I toppen af kirketårnet finder du desuden et godt udsigtspunkt over Krakow.

Shoppetur til Prag
Tjekkiet forbinder de fleste med hovedstaden, Prag. Byen er også billig at rejse til. I hovedstaden kan man opleve et moderne storbyliv med restauranter og barer, men også historiske oplevelser. Prag har en borg, der blev bygget omkring år 880, som er et must-see. Borgen danner ramme omkring et stort område, hvor man også kan se St. Vitus katedralen og St. Georgs kirken. Tæt på borgen ligger Karlsbroen, som er en gammel stenbro, der forbinder de to bydele Stare Město og Malá Strana. Prag er kendt for dets store shoppemuligheder, som ofte vil være billigere, end mange andre destinationer. Dog skal man være opmærksom på, at nogle af deres markeder forhandler kopivarer. Tjekkiet har desuden en smuk natur og mange slotte. Man kan derfor undersøge mulige dagsture udenfor Prag.

Prøv en af verdens billigste michelin restaurant i Budapest
Endnu en billig destination er Ungarn. I hovedstaden Budapest er det især billigt at gå ud og spise. For eksempel har byen en af verdens billigste michelin restaurant, Borkonyha. En anden ting, Budapest er kendt for, er spabade, som kommer fra byens underjordiske varme kilder. Man kan afslutte opholdet i en kilde med en omgang massage. Kombinationen af muligheden mellem at komme ned i gear, samtidig med storbylivet, er perfekt, hvis du skal rejse med din kæreste eller ægtefælle.