Politi jagtede motorcykel på Hillerødmotorvejen


Motorcyklen er her lænet opad autoværnet, og motorcyklisten er ved at blive visiteret bag indsatsledervognen. (Læserfoto)


En civil patruljevogn ville stoppe en motorcykel på Hillerødmotorvejen i en rutinemæssig trafikkontrol – det endte i en politijagt med flere patruljevogne indblandet.

– En civil patruljevogn gav signal til motorcyklen om at standse, men det havde motorcyklisten ikke lige lyst til, oplyser Vagtchef Martin Bakke til Local Eyes.

Herefter gik eftersættelsen frem til omkring afkørslen ved Værløse, hvor trafikken var så tæt at motorcyklisten blev presset ned i fart af den øvrige trafik.

Den civile patruljevogn kom op foran, her opgav motorcyklisten så den videre flugt og overgav sig ude i overhalingssporet.

Ialt tre patruljevogne var involveret i agten på motorcyklisten, en civil vogn, politiets indsatsleder og en almindelig beredskabspatrulje deltog i eftersættelsen som blev afsluttet kl. 17.38.

– Det viste sig at manden på motorcyklen ikke havde noget kørekort, og det var formentlig derfor at han ikke havde den store lyst til at snakke med politiet, oplyser Vagtchef Martin Bakke.