Forsvundne Emilie: Blodig hund fik iværksat ny eftersøgning


Emilie Meng har været forsvundet siden den 10. juli, hvor hun sidst blev set på Korsør Station ved firetiden om morgenen.


En hundelufters hund vendte tilbage med en blodlignende væske på snude og ben, så Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i dag finkæmmet området ved Korsør Station.

Da en hundelufter pludselig opdagede, at hunden vendte retur med blodlignende væske på ben og snude, kontaktede hun fluks Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det skriver Newsbreak.dk.

Som respons har politiet fredag finkæmmet området langs banelegemet fra Korsør Station og i retning mod Svenstrup i den fortsatte eftersøgning af 17-årige Emilie Meng, der har været forsvundet siden 10. juli.

– En hundelufter meddeler os, at hendes hund vender tilbage med noget blodlignende væske på både ben og snude, og i dag har vi så haft vores hunde ude og søge i området. Desværre uden resultat, fortæller politikommisær Marianne Roed til Newsbreak.dk.

Væsken, der endnu ikke er bekræftet som værende blod, er sendt til undersøgelse for at fastslå, hvor vidt der er tale om egentligt blod – og i så fald om det er menneskeligt. I den forbindelse vil det muligvis kunne lade sig gøre også at bekræfte, om der er tale om den forsvundne piges blod.

– Det er klart, hvis det viser sig at være menneskeblod, så intensiverer vi eftersøgningen i det pågældende område, siger Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, da Newsbreak.dk kontakter hende for at få en opdatering på eftersøgningen af den forsvundne 17-årige.

Tasker og afsides station
Tidligere har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyst tasker i forbindelse med sagen, fordi Emilie Meng sidst er blevet set på overvågningsbilleder fra Korsør Station iført en skuldertaske. Alle kunne indlevere fundne tasker til politiet – også anonymt.

– Vi har modtaget nogle tasker, men det har heller ikke givet noget gennembrud endnu, siger Marianne Roed, der også oplyser, at eftersøgningen fortsat er koncentreret om Korsør. Som nævnt er stationen det sidste sted, Emilie Meng er set med sikkerhed, da hun skiltes med veninder efter en bytur i Slagelse. Veninderne tog en taxa, mens Emilie ville gå de cirka tre kilometer hjem.

– Alle de steder, vi har eftersøgt, har været uden resultat, så det er svært. Stationen i Korsør ligger jo også afsides, fortæller politikommisæren.

Bøn til offentligheden
I forbindelse med den aktuelle eftersøgning og finkæmning af banelegemet, beder Marianne Roed om, at civile personer ikke begynder at rode rundt i området. Det kan besværliggøre en eventuel ny eftersøgning på stedet.

Alle eftersøgninger har hidtil været resultatløse, men nu venter politiet på svar fra prøverne af den blodlignende væske.

Det er fortsat uklart om der er sket den 17-årige pige en ulykke, eller om hun har været udsat for en forbrydelse. Hun kan også være forsvundet af sig selv.