15-årig røvede bil med attrappistol

KØBENHAVN: En kvinde blev torsdag aften ved 19-tiden truet af en blot 15-årig dreng med en pistollignende genstand til at udlevere sin bil til den unge røver. Fornøjelsen af den røvede bil varede dog blot 14 minutter.

Det var kl. 19.06 at der indløb en anmeldelse om røveri af en bil til Københavns Politi, røveriet var sket ved Nordre Fasanvej ude ved Bispeengbuen, og den 15-årige røver kørte fra stedet i høj fart.

Bilen blev straks efterlyst og kl. 19.20 - blot 14 minutter senere - opdagede en af Københavns Politi's hundepatruljer bilen ved krydset Vigerslev Allé og Enghave Vej, hvor biltyvens køretur ender med et brag i panikken over at se politiet komme efter ham.

Politiet pågreb omgående den 15-årige røver, og efter han var sikret i håndjern undersøgte området omkring bilen og fandt her pistolen liggende på jorden - her viste det sig at der ikke var tale om en ægte pistol men derimod en attrap.

Politiet har ikke lagt sig fast på hvor mange sigtelser der kommer mod den unge røver, men som et minimum vil han bliver sigtet for trusler og brugstyveri - og formentlig også røveri.