Mand kendt skyldig i drab på eksrocker


Det var på Jacob Hansens Vej i Hjallese i det sydlige Odense, at Kenneth Peder Haugstrup blev fundet død i en rød Renault Mégane.


Retten i Odense har ifølge Fyens.dk kendt en 35-årig mand skyldig i drabet på eksrockeren Kenneth Peder Haugstrup. Offeret blev i marts sidste år fundet dræbt af knivstik i en bil i det sydlige Odense.

Sagen har været speciel, fordi den drabstiltalte mand under sagen har været på fri fod. Han blev i første omgang varetægtsfængslet i dagene efter drabet, men i september valgte anklagemyndigheden på Fyn at løslade manden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det var på Jacob Hansens Vej i Hjallese i det sydlige Odense, at Kenneth Peder Haugstrup blev fundet død i en rød Renault Mégane.

Politiet fik mistanke til den 35-årige mand, som efterfølgende blev anholdt. Han har under sagen nægtet sig skyldig i anklagen om manddrab.

Tidligere i marts fortalte den 35-årige, at han gennem længere tid havde været kuet af Haugstrup, som blandt andet tvang ham ud i forskellige bræk og tyverier. Haugstrup påstod igen og igen, at den 35-årige skyldte ham penge.

Den 35-årige har fortalt, at Haugstrup også udstedte såkaldte dummebøder, når afdragene på den opdigtede gæld ikke faldt til tiden.

Ifølge Fyens.dk var der uenighed blandt de tre dommere og de seks nævninger om, hvorvidt manden skulle kendes skyldig i drabet.

Dog er det sådan, at hvis der er et flertal på mindst to dommere og fire nævninger, så er det nok til at kende en tiltalt skyldig.

/ritzau/