Politiet efterlyser maskerede mænd efter røveri mod Netto


(Foto fra Sydøstjyllands Politi).


Tirsdag den 15. marts begik to maskerede mænd røveri mod en Netto-butik på Søndergade 60 i Brædstrup mellem Horsens og Silkeborg.

De to mænd, der talte engelsk, var maskerede med henholdsvis en klovnemaske og en anonymous-maske, skriver Sydøstjyllands Politi i en efterlysning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

De ankom kort før kl. 22.00 til butikken, hvor de forsøgte at tvinge personalet til at åbne butikkens boks. På grund af en tidsindstillet lås lykkedes det dem ikke at åbne boksen. De tvang i stedet en ansat til at åbne butikkens kasseapparat, hvorfra de fik nogle tusinde kroner med.

Gerningsmændene flygtede efterfølgende til fods mod nordvest ad Søndergade. De beskrives som:


Gerningsmand 1: Mand på omkring 25 år, 160-170 cm. høj. Han er almindelig af kropsbygning og har en brunlig hudfarve. Han var iført en sort dynejakke, lyse joggingbukser, røde converse-sko med hvide snuder og hvide snørrebånd. Han havde en mørk hue og mørke handsker på og var maskeret med en hvid klovnemaske med rød mund. (Foto fra Sydøstjyllands Politi).

Gerningsmand 2: Mand på omkring 25-30 år, 170-180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han var iført en grågrøn hættetrøje med hvide snore og hvid lynlås, blågrå Hummel-træningsbukser med hvide Hummel-vinkler ned ad benet, hvide handsker og lysegrå sko med hvid sål. Gerningsmand 2 var maskeret med en hvid anonymous-maske. Han medbragte en gul plasticpose og var muligvis bevæbnet med en pistol. (Foto fra Sydøstjyllands Politi).

Sydøstjyllands Politi vil meget gerne høre fra alle, der har set eller hørt noget i denne sag og beder derfor om offentlighedens hjælp til at finde de to gerningsmænd.